• I znowu DC bez zarobku Autor: ~Mistrzowskie [5.173.174.*]
    Czekanie do 2,2 zł nie zawsze jest opłacalne.
    Ale jak mawiają kto nie ryzykuje ten szampana nie pije
    Ja mogę śmiać się i pić
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Dc [178.43.136.*]
    Akurat z szampanem to słabo trafiles bo ćwiczę je regularnie od 25 lat. Od przereklamowanego moeta polecam canard duchene albo lanson. Bardziej na 2,5 czekałem i wiesz tu nie ma jeszcze co przesądzać. I nie tyle zarobku co grania. Pisałem Ci, że nie traktuje giełdy jak szansy na zarobek a bardziej gierkę z której coś może wpaść. Tak, że póki co nie kupiłem I nawet jak by było dziś 300 to jakoś by mnie nie ruszało. Jasne, że przykro ale na pewno bym się nie chlastał.
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Amazonka [46.204.109.*]
    Jak zwykle mistrzowskie pisze merytoryczne tematy związane ze spółka jak to kiedyś pisał że nie tworzy głupich postów
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Mistrzowskie [37.225.43.*]
    Kobieto? Czy ty jesteś adwokatem DC?
    Chyba on sam potrafi napisać i nie potrzebuje suflera
    Czy wasze posty są merytoryczne ...piszecie o tym samym od dwóch lat a po cichu każdy z was chce dokupić po cichu i przytulić kasę
    To się nazywa hipokryzja robisz coś innego niż piszesz.
    Dla mnie kurs jest dobry mogę coś sobie dokupić taniej a i tak będę trzymał długo
    Z tą hipokryzja to też tak nie do końca. Jak miałem pisałem, że man a jak nie mam to piszę że nie mam więc nie kumam. A to, że nie rozpływam się nad soolka a mimo to kilka razy kupiłem... hm. No Forda na przykład też nie lubie a na handel że trzy razy miałem. A, że Amazonka coś odpisał? No wybacz ale chyba pp to założyłeś ten dziwny wątek aby ktoś odpowiedzial. Póki co od dłuższego czasu jest jakoś sympatyczniej na forum mimo, że każdy został przy swoim zdaniu wiec nie ma co się na siłę drażnić.
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Amazonka [46.204.109.*]
    Skąd wiesz ze chce kupić?
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~czeskipodarunek [83.22.76.*]
    Zarobek przy tych obrotach to wątpię, czy na coś więcej starczy niż piwo. Gdy kiedyś napisałem, że kupiłem za 5 tys. PLN, bo więcej za interesującą mnie cenę się nie dało to była szydera min. od Mistrzowske,, a w 10 dni miałem 14% zysku netto.
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Mistrzowskie [37.225.13.*]
    Czyli zarobiłeś 700 zł?
    Zapłaciłeś 140 zł podatku czyli ma czysto miałeś 560 zł tj 54 zł dziennie
    No po prostu milioner
    Hahahaha
    I jeszcze o tym cały świat poinformował
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    Mistrzu chce Ci się w ogóle marnować czas na nich - to groszołapy z budżetem 500+ chociaż może za chwilę będzie 800+ :-))))
    A ty ile masz tego papieru kypoonego po 10 za sztukę? Za ile kupiłeś i ile jesteś w plecy? Bo wiadomo od kiedy jesteś ale oprócz sapania do innych o 500+ to się nie chwalisz. Za 100 tysięcy kupiłeś przy dyszce? Moze za więcej? Czyli straty ile bogaczu? 80 tysięcy czy może więcej? Nawet jeśli czeski zarobił 500zl to dzieli cie od niego przepaść. Nawet jaknlupiles Za pół miliona to wolałbyś dzisiaj byc 500 na plusie niż mieć to co masz i taka jest prawda. No chyba że sam kupujesz Za 500 miesięcznie zarzucając to innym co też jest bardzo prawdopodobne to wtedy .......
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Mistrzowskie [37.225.32.*]
    DC.
    Fantazja z rana cię poniosła
    Napij się...melisy lub weź leki na uspokojenie
    Śmieszy mnie od lat ,gdy ktoś komuś liczy straty po prostu jasnowidz.
    My tylko oceniliśmy "gigantyczne"zarobki czeskiego,nie pisaliśmy ile mógł zarobić sam zakomunikował to całemu światu.
    PS
    Przy moim pakiecie różnica o 10 groszy to różnica 3 tys złotych
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Odlotowy_olek [46.204.108.*]
    Sam wyliczasz innym przyjacielu też mnie smieszysz.
    Pisałem do wyceny. Odnośnie tego, że juz że sto razy pisał co kto ile i za ile. I nie liczyłem tylko pytałem. W odróżnieniu do ciebie / oh jak duzo/ i do mnie / oh jak malo/ sam nigdy się nie przypucowal ile i po ile ma.
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~mmmops [37.225.75.*]
    no piszecie sobie piszecie, wycena obraza i oncenia innych ale sam tak jak mowisz, jest w plecy mocno moim zdaniem jak pakowal sie po 14, czy 10 zl czy nawet po 7 to jest grubo w plecy...

mistrzowie tez w chmurach lata, tyle razy bylo pisane wystaw po 100 zl co masz to tylko jedno zlecenie i nigdy nie wystawil, nawet przestal sie odzywac na jakis czas, niewygodne pytania stara sie przemilczec.

i racja smieja sie z 500 zl zysku podczas gdy sami siedza na stracie, albo dumaja jakie to oni maja zyski... nie wiem ze chce wam sie z nimi pisac, sobota czy piatek a mistrz znudow i braku zycia zaklada watek na forum. ale ja nie oceniam... ale niech on tez nie ocenia innych ... albo niech robi co chce, swoim poziomem jest naprawde ponizej wiec nie ma z czym dyskutowac

pamietajcie ten ktos sie najbardziej przechwala jest najmniej wiarygodny/zaklamany.

• Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~PanAndrzej [37.225.32.*]
    Wątek założony w piątek o godzinie 13 40
    Czyli uwazaszy,że w piątek nie wolno zakładać wątków?
    Hipokryta który pisze, że nie ocenia ale według niego nie wolno tego dnia robić to on tak uważa.
    Jak sam wkleisz podobną ilość akcji to ja zrobię to samo bo z inwestorami z pula 100 akcji nie będę" rywalizował" nie mój poziom inwestycji i umysłowy
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~poij [37.225.75.*]
    wy to tylko takie rzeczy jak ty wkleisz to ja wkleje, jak dzieci.... a robcie co chcecie... to wy piszecie ile zarabiacie ile to zysku ile to akcji jakie to z was guru, bo wisicie na spolce od roku dwoch... dajcie spokoj, tu nie bylo ani razu trwalego wzrostu od ogloszenia polaczenia, oprocz kolek.

ja nie pisze jak wy wiec nie bede sie mierzyl ta sama miara jak wy.

generalnie ktos tu ocenil jakim projektem jest saule, chyba dc, i tyle w temacie nie ma co rozwijac, oprocz oczywiscie nagonow mistrz amy i inny zmieniajacy nazwy... ktorzy ciagle szukaja sensacji i jakichs proroczych zmian.

dopoki spolka nie da wyjsc na zero tym co wisza, to cel tu jest jeden. ale jaki???????? hehe
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Mistrzowskie [37.225.42.*]
    Człowieku sprawdź sobie na biznesradarze jakie były wahania na kursie w latach 2021 kiedy kurs wzrósł z 6 do 14 zł i w 2022 roku gdzie z 3,5-4 zł wzrósł do ok 7 zł
    Małe różnicę???
    Prawie 100 % jak dla ciebie jest mało to zajmij się zbieraniem złomu a nie giełdą
    Zobacz sam DC pisał, że zarobił na kółkach.czeski pisał ,że zarobił na kółkach ale oni przyznają się co cichu między wierszami
    Ja kupiłem ok 15 tys akcji tego dnia co chcieli zawiesić kurs po 2,4-2,6
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Mistrzowskie [37.225.15.*]
    DC trzeba było kupować na dołku
    To byś był zarobiony a tak tylko pozostała Ci lista obecności na forum Sauletech i zero zysku
    Przynajmniej czeski kiedyś zarobił 540 zł na czysto a DC znowu nic
  • Re: I znowu DC bez zarobku Autor: ~Dc [83.29.61.*]
    Człowieku. Chciałem kupić w okolicach 2,5 i sprzedać w okolicach 3,8 może 4. Nic takiego się nie wydarzylo więc o czym tu w ogóle mówić. Gdybym kupił na tym jak nazywasz dołku czyli 2,8 to co? Zarobiony bym teraz był? I spokojnie ja zarabiam swoim zajęciem. Też kupić sprzedać ale z wiedzą. Jak kupuje to wiem za ile sprzedam i tyle. A że to nie akcje a różny manel to inna sprawa
    Ja tam lubie swoje manele. A na ten moment jeśli o saule idzie to mam inne zdanie. Póki co nie żałuję że nie kipilem bo według mnie to żaden dołek a ka nie chce pakować tu hajsu ma longa :) kupić u za tydzień góra dwa sprzedać
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.