• lepsze recenzje Autor: ~Wiki [87.205.233.*]
    Będzie jak z ocupy mars
    recenzje w górę przez weekend i gracze i tak maja lepsze przychody od pyramid
  • Re: lepsze recenzje Autor: ~Kr [155.133.34.*]
    Oby bo na razie jest tragedia. 18% pozytywnych opinii. Wygląda to jakby duality skąpił pieniędzy na influenserów, którzy powinni zamieścić pierwsze 100 komentarzy. Zostawiając wszystkim ślepemu losowi sukcesu się nie odniesie. Jak nie posmarujesz to nie pojedziesz.
  • Re: lepsze recenzje Autor: ~adameczek133 [89.64.50.*]
    303 osób w grze a ten leszcz dalej sprzedaje a potem będzie więcej . A przez Sobotę i Niedzielę ponad 500 spokojnie...)
  • Re: lepsze recenzje Autor: ~Hakowy [193.193.81.*]
    Fantazjujesz jak swego czasu tu jqn. Teraz już głosu nie zabiera, po wtopie na Pyramid, jego wychwalane dlc do barna przedzie także cienko, za chwilę pewnie będzie naganial na Unholy żeby choć trochę strat odrobić. Adameczku, na dużym haku wisisz, że tak się produkujesz?
  • Re: lepsze recenzje Autor: ~Perdi [46.204.76.*]
    A kto tu gra pod DLC tu od dawna liczy się tylko Unholy i na to liczymy, jak się uda demo to można być już spokojnym, jak nie to premierę na pewno przesuną, ale miejmy nadzieję że demo będzie udane. Jeśli tak to do premiery powinno być już wzrostowo
  • Re: lepsze recenzje Autor: ~Easy [193.193.81.*]
    Demo przykładowo Outriders się udało, premiera już nie, tak że z tym spokojem to nie szalej ;)
    Jak demo będzie dobre to można być spokojnym do premiery bo powinno rosnąć a nie spadać no a premiera będzie musiała już się obronić ,aczkolwiek jak demo będzie bardzo dobre to spore prawdopodobieństwo że gra będzie udana
  • Re: lepsze recenzje Autor: ~Hakowy [31.0.93.*]
    A co jak demo nie będzie ani dobre, ani bardzo dobre? Dopuszczasz w ogóle taką myśl, czy ślepo wierzysz tylko w te 2 scenariusze? "Powinno" jest także dość szerokim zwrotem:-D Powinno wg co niektórych tu być 6-7zł, wg innych powinno być mniej niż jest obecnie. Powinno się rozpatrywać wszystkie możliwe wydarzenia
    Moim zdaniem spółka w tym momencie jest bardzo niedowartościowana i wierzę w jej sukces, gdybym nie wierzył nie inwestowałbym w nią. Jednak jest to też czymś poparte, gra została oceniona przez zewnętrzny podmiot, okazało się że trzeba ją rozbudować i wydawca wyłożył na to więcej kasy. Więc nie tylko ja wierzę w tą produkcję z tym że ja nie widziałem gierki a oni tak, drugim argumentem jest to że pokazali już że gry potrafią robić. Dla nich jest to szansa przejść do Ligii wyżej nie mówię tu o zarobku za sprzedaż bo mają 30%, ale ta gra może dać im rozgłos. Myślę że Unholy nie będzie typowym horrorem gdzie idziesz i mordujesz wszystko po drodze. Myślę że tu będzie ambitniejszy scenariusz. Jeśli chodzi o filmy to wolę jak scenariusz jest ambitny a nie tylko flaki za każdym ciosem piły czy noża, mam nadzieję że w przypadku tej gry będzie tak samo. Zobaczymy ,premiera coraz bliżej a demo już za miesiąc
[x]
DUALITY -0,27% 0,73 2026-05-15 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.