• Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: ~ktoś [89.66.134.*]
    Cmpunk żyjesz? Odezwij się
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [68.235.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Dnia 2023-05-18 o godz. 23:47 ~ktoś napisał(a):
    > Cmpunk żyjesz? Odezwij się

Cześć ktosiu, żyję, ale trochę mam spraw na głowie, więc pisanie odstawiłem na dalszy plan.
    Także scettuś może spać spokojnie.
    A tak przy okazji- pewna pani doktor, w pełni sił i zdrowia, poczwórnie albo popiątnie uszczypnięta, śmiejąca się z "szurskich" teorii, wierna fanka C-19, ostatnio zaczęła się sypać, dostała glejaka, miała 4 guzy, rokowania ostrożne.
    Także takie rzeczy się dzieją.
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: ~J-23 [31.61.229.*]
    Dnia 2023-05-19 o godz. 08:16 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2023-05-18 o godz. 23:47 ~ktoś napisał(a):
    > > Cmpunk żyjesz? Odezwij się
    >
    > Cześć ktosiu, żyję, ale trochę mam spraw na głowie, więc pisanie odstawiłem na dalszy plan.
    > Także scettuś może spać spokojnie.
    > A tak przy okazji- pewna pani doktor, w pełni sił i zdrowia, poczwórnie albo popiątnie uszczypnięta, śmiejąca się z "szurskich" teorii, wierna fanka C-19, ostatnio zaczęła się sypać, dostała glejaka, miała 4 guzy, rokowania ostrożne.
    > Także takie rzeczy się dzieją.

UUuuuFFFffff

Ż Y J E jednak żyje ,.... UUUFFFF
    forum bez wcpunk już by nie było tym samym FORUM ! ! ! !
    A jak już chciałem puszczać za nim LISTY GOŃCZE w stylu dzikiego ZACHODU
    WANTED DEAD or ALIVE REWARD 2 akcje 'holdu' snw *

I jak widać jest chyba? ciągle w świetnej formie tzn. j.w. te samo BREDZENIE i straszenie panią/panem z wylewem/zawałem/rakiem itp jakby przed ERĄ COVID takich przypadków nie było

----------------------------------------
    ( * ) i nie ma co się śmiać z tej wysokiej NAGRODY 2-3 akcji snw , to przecież za niedługo będzie warte HO ho M I L I O N Y 

• Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Scettuś, były, ale teraz są spore wzrosty. W USA jeden lekarz się wypowiadał, że zachorowalność na raka endometrialnego wzrosła 20- krotnie w ciągu dwóch lat. Także spokojnie, nie wypadniesz z kolejki.
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2023-05-19 o godz. 10:20 cmpunk napisał(a):
    > Scettuś, były, ale teraz są spore wzrosty. W USA jeden lekarz się wypowiadał, że zachorowalność na raka endometrialnego wzrosła 20- krotnie w ciągu dwóch lat. Także spokojnie, nie wypadniesz z kolejki.

wc ****
    A gdzieś w Polsce znów się urodziły czworaczki , a chłopowi z pod Szczecina cielę z 2 głowami ,....
    to też chyba ? przez te szczepionki ???

I szkoda tylko , że to nie działa na kurs "perełki" z Lublina
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-05-19 o godz. 16:54 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-05-19 o godz. 10:20 cmpunk napisał(a):
    > > Scettuś, były, ale teraz są spore wzrosty. W USA jeden lekarz się wypowiadał, że zachorowalność na raka endometrialnego wzrosła 20- krotnie w ciągu dwóch lat. Także spokojnie, nie wypadniesz z kolejki.
    >
    > wc ****
    > A gdzieś w Polsce znów się urodziły czworaczki , a chłopowi z pod Szczecina cielę z 2 głowami ,....
    > to też chyba ? przez te szczepionki ???
    >
    > I szkoda tylko , że to nie działa na kurs "perełki" z Lublina

Scettuś, humor ciebie nie opuszcza, to dobrze, ale kluczysz po omacku, uciekasz od tematu. Już ci mówiłem, symbol wyparcia.
    Szczypawki zatrzymały kurs spółek covidowych, ale ich efekt powinien niedługo zmienić ten trend, także luzik.
    A tymczasem masz tu dwa linki, w sam raz do słuchania i czytania na kibelku:
    https://wielkopolska24.info/fala-tajemniczych-zgonow-dotknela-pracownikow-uam/
    https://www.youtube.com/watch?v=maIgyNARTQI&t=545s
    Miłego weekendu :-).
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    A, scettuś, kolejny "wirusek" na horyzoncie, gdybyś nie wiedział, będziesz mieć do wyboru, do koloru, weź kolejną dawkę, to percepcja ci się rozszerzy x-D.
    https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do-z/choroby-zakazne,nipah-zabija-w-ciagu-dwoch-dni--sa-nowe-ustalenia-o-groznym-wirusie,artykul,22391297.html
  • Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: ~ktoś [89.66.134.*]
    Dwa dni temu do listy zmarłych pracowników UAM dołączyła kolejna osoba, 52letnia kobieta.
    Dnia 2023-05-20 o godz. 11:46 ~ktoś napisał(a):
    > Dwa dni temu do listy zmarłych pracowników UAM dołączyła kolejna osoba, 52letnia kobieta.

Pewnie na wszystkich uczelniach tak się dzieje. Scett też pracuje głową, inteligentny człek, więc dla zasady testu nie zdał:-D.
    Wczoraj braciak mi powiedział, że u Jego córki w pracy chłopak coś koło 20 lat- nagle upadł, przyjechało pogotowie, ale za późno. I coraz częściej się o takich akcjach słyszy.
    I tak, jak pisałem, zaczynają już programowanie predykcyjne ze skażeniem radioaktywnym, na razie dementują oczekując reakcji społeczeństwa. Potem będzie ciekawie, zrobią fejkową chmurę radioaktywną, a takie scettiniaki polecą wiadomo po co ;-).
    https://www.klubinteligencjipolskiej.pl/2022/10/atak-terorystyczny-jako-pretekst-do-wcisniecia-trucizny-nie-daj-sie-zabic/
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    UUUFFfff
    wc**** uuufff

I całkiem NIEPOTRZEBNIE zamartwiałem się tą ok. tygodniową absencją naszego wcpunk na forum ,....
    Cały czas te same brednie ,....

Ja i nie tylko ja pamiętamy jak np.na Mundialu 2022 padł też młody człowiek niewiele starszy ok. 28 lat duńczyk i to też chyba "dzięki" szczepionkom ,... takie przypadki medyczne sie zdarzały wcześniej i będą zdarzać zawsze

Gdyby faktycznie przypadek Christiana Eriksena miał podłoże "szczepionkowe" , to byłby on najbogatszym piłkarzem na świecie dzięki odszkodowaniom od firm farmaceutycznych , taaakiej GRATKI on i jego menadżerowie by nie wypuścili z rąk

A na 'perełce' po 3 h ciężkiej pracy 600 akcji w obrocie
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: cmpunk [31.61.249.*]
    Dnia 2023-05-22 o godz. 12:06 ~J-23 napisał(a):
    > UUUFFfff
    > wc**** uuufff
    >
    > I całkiem NIEPOTRZEBNIE zamartwiałem się tą ok. tygodniową absencją naszego wcpunk na forum ,....
    > Cały czas te same brednie ,....
    >
    > Ja i nie tylko ja pamiętamy jak np.na Mundialu 2022 padł też młody człowiek niewiele starszy ok. 28 lat duńczyk i to też chyba "dzięki" szczepionkom ,... takie przypadki medyczne sie zdarzały wcześniej i będą zdarzać zawsze
    >
    > Gdyby faktycznie przypadek Christiana Eriksena miał podłoże "szczepionkowe" , to byłby on najbogatszym piłkarzem na świecie dzięki odszkodowaniom od firm farmaceutycznych , taaakiej GRATKI on i jego menadżerowie by nie wypuścili z rąk
    >
    > A na 'perełce' po 3 h ciężkiej pracy 600 akcji w obrocie

Sęk w tym, że niewielu, a na pewno nie media głównego ścieku, odważy się powiązać takie kontuzjie ze szprycami. Ty też podpisując "cyrograf" wziąłeś na siebie całą odpowiedzialność, zapewne w amoku i ekstazie nie zrozumiałeś, co podpisujesz. A pan Eriksen pił za dużo porannej herbaty, zasypiał przy włączonym telewizorze, przepracowywał się na działce, ogarniał w zimie podjazd, a przede wszystkim za szybko oddychał, stąd te problemy zdrowotne. I nie ma znaczenia to, że od kiedy zaczęto dziabać, to wzrost śmierci i kontuzji wśród sportowców wzrósł 30- krotnie. Po prostu zmiany klimatyczne i złe prowadzenie się x-D.
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: cmpunk [31.61.249.*]
    Studenciaki idą w ślady wykładowców i też zaczynają padać jak muchy:
    https://www.youtube.com/watch?v=J--zb09xFfQ
    Ach te zmiany klimatyczne...
    Wzrost śmiertelności w Kanadzie.
    https://www.youtube.com/watch?v=Kn0KQfI3dds
  • Re: Zaczynam się martwić. Gdzie jest cmpunk? Już dawno po majówce. Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2023-05-22 o godz. 12:55 cmpunk napisał(a):
    > Studenciaki idą w ślady wykładowców i też zaczynają padać jak muchy:
    > https://www.youtube.com/watch?v=J--zb09xFfQ
    > Ach te zmiany klimatyczne...

hmmmmm
    "zmiany klimatyczne" coś nowego
    najpierw były SZCZEPIONKI teraz zmiany j.w. klimatyczne UuuFFfff
    jak widać nasz wcpunk sie rozwija ,.... tylko co na to LEKARZ ? ? ?
    Dnia 2023-05-22 o godz. 16:12 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-05-22 o godz. 12:55 cmpunk napisał(a):
    > > Studenciaki idą w ślady wykładowców i też zaczynają padać jak muchy:
    > > https://www.youtube.com/watch?v=J--zb09xFfQ
    > > Ach te zmiany klimatyczne...
    >
    > hmmmmm
    > "zmiany klimatyczne" coś nowego
    > najpierw były SZCZEPIONKI teraz zmiany j.w. klimatyczne UuuFFfff
    > jak widać nasz wcpunk sie rozwija ,.... tylko co na to LEKARZ ? ? ?

Albo tak niekumaty jesteś, albo te zmiany klimatyczne, które przyjąłeś już 4 razy, tak bardzo ci namieszały. Albo jedno i drugie x-D.
[x]
SANWIL -2,05% 1,43 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.