Pisałem ze tak będzie i jest. A obrońcy piszą tylko jakieś bajki żeby leszcze odbierały te akcje które oni zebrali po 0,026. Mi udało się sprzedać na umowę po 0,035 sąsiadowi który dopiero zaczyna na giełdzie wiec będę teraz poprostu wam kibicował. Psychiatra jak tam ? Dzisiaj minus 10’jutro minus 5 i mamy powrót do bazy. Ciekawe czy teraz zniża poniżej 2 gr i zrobią kulko pod 3 ? A może wcześniej zawiesza ?
Straszak 500000 zadziałał pampersiarze oddali i czym tu się podniecać. Dalej się łapią na takie tanie chwyty .Jutro wystawi znowu z milion na s po 0.296 to mu oddadzą po 0.29.Widocznie kolkowiczow sprzedał i potrzebuje odkupić od leszcza. A że tutaj takich nie brakuje to jest jak jest
A co ty myślałeś ze poważni inwestorzy kupują akcje na NC i to jeszcze takie groszówki ? One są tylko po to aby można kręcić kolka i tyle. Żaden prezes nie oddałby akcji w takich ilościach jakby wiedział ze te projekty które realizuje miałby skomercjalizować. Znajdź naiwnego sąsiada i będziesz miał spokój. Albo skoro wierzysz w swoje przepowiednie to podciągnij kurs chociaż do 0,035 i się uwiarygodnisz.
Re: No i co ? Autor: ~kiłajajamuharata [79.184.218.*]
Ciekawy, pozdrów ode mnie tego wyimaginowanego sąsiada. A jeśli to prawda co napisałeś to współczuje tamtemu. Jakim trzeba być ujem niemytym, żeby komuś kto zaczyna dopiero na giełdzie wcisnąć takiego kwita i jeszcze się tym chwalić publicznie.
Zobaczymy co będzie pisał ciekawy jak urośnie do 10 gr i sąsiad kupi sobie za ten jego pakiecik nowego grilla. Może da wtedy Ciekawemu kiełbasę ale do potrzymania.
Niech pisze kulkowe przecież sprzedał sąsiadowi u notariusza swoje akcje wiec go stać żeby tak pisać. Ile tego tam było? Wiadomo ze notariusz miał problem żeby podatek wyliczyc bo mu w ułamkach wychodziło .