• I tak tu będzie Autor: ~Zak [37.30.112.*]
    Niestety może w przyszłym roku coś się ruszy
  • Re: I tak tu będzie Autor: ~Elektryk [31.60.131.*]
    Już ruszyło spokojnie ,a że trzeba poczekać na wyniki takie życie ! :)

https://www.olx.pl/oferta/praca/elektromonterow-do-pracy-w-halach-i-przy-ukladaniu-oze-CID4-IDUzVsk.html
  • Re: I tak tu będzie Autor: ~enki [188.33.225.*]
    Dnia 2023-05-18 o godz. 11:59 ~Elektryk napisał(a):
    > Już ruszyło spokojnie ,a że trzeba poczekać na wyniki takie życie ! :)
    > >
    > > https://www.olx.pl/oferta/praca/elektromonterow-do-pracy-w-halach-i-przy-ukladaniu-oze-CID4-IDUzVsk.html

Zwiększają zatrudnienie? :D Będzie grubo bo myślę że wejdą konkretnie w OZE i będą mieli zleceń na wiele miesięcy :)
    Skoro od lat działają w branży instalacji elektrycznych i złapali już trochę dużych kontraktów w swojej karierze to nawet nie ma porównania do leszczy po socjologii, teologii czy turystyce co pootwierali 1 - 2 osobowe firemki montujące fotowoltaikę. Tu sądzę że ludzie znają się na rzeczy i jakością usług mogą zdobyć rynek. Może moje przewidywania się sprawdzą i cena akcji dobije do 12 zł? :D Jeśli tak i uda mi się wyprzedać wszystko w tych okolicach to żegnam się z jewrokołchozem i jadę w bardziej cywilizowane rejony świata :D
  • Re: I tak tu będzie Autor: ~miron [31.0.25.*]
    brawo ,,enki,, jednak są osoby co czają co tu jest grane ;)
  • Re: I tak tu będzie Autor: ~enki [188.33.225.*]
    Dnia 2023-05-23 o godz. 12:24 ~miron napisał(a):
    > brawo ,,enki,, jednak są osoby co czają co tu jest grane ;)

Od początku miałem przeczucie że tu będzie jazda, a wniosek upadłościowy miał tylko zabezpieczyć przed windykacją bo jak działają komornicy w tym kraju, każdy wie. Nigdzie indziej nie słyszałem żeby było takie bezprawie. Fajnie że Kor-el pomoże wybrnąć z sytuacji, przy okazji podejrzewam ze też dobrze zarobi na tym. Myślę że niebawem kurs powinien wrócić do konsoli pomiędzy 1,5zł a 2,3zł w oczekiwaniu na wyprostowanie wszystkich spraw.
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.