Wafelek a co powiesz na analizę techniczną, sumarycznie "mocne kupuj". Czekamy na iskrę !!!!!!!!!!!! https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/PHARMENA
wykres rysowany trasakcjami po dwie akcje. wyjaśnij mi, kto na każdej sesji od czasu wybicia realizuje takie transakcje? i po co? dzisiaj po godzinie i 30-tu minutach sesji, trzy transakcje - pierwsza oczywiście dwie akcje, później za 14-ście i 19-ście akcji.
widzę, żę inwestorzy są trochę ubodzy, jeśli nie mogą kupić więcej akcji - z prawej stoi prawie 700 akcji po 7,48zł. nic tylko brać. ale, co ja tam pierdoIe - już niedługo 10 000 USD na jedną akcję. to wycena wuja z 3 lutego roku pańskiego 2021.
jeśli nie rozumiesz, to muszę ci zadać to pytanie: od jakiego czasu inwestujesz na GPW?
p.s. dzwoniłeś już do Pani Zosi? potwierdziła, że na walnym zgromadzeniu bedę mógł "bezpośrednio zadawać zarządowi pytania dotyczace spraw, które nie dają mi spać"? daj znać, bo nie wiem czy się zapisać.
Wafelek - udajesz takiego nieuka czy jak, popatrz na obroty za ostatni 1 miesiąc i co widzisz tylko transakcje po kilka/kilkanaście akcji???? Nie muszę pytać pani Zosi, znam przepisy prawne a ty chyba coś słabo, dla przypomnienia bo pewnie nie bywasz na Walnych: "Warto także wskazać, iż akcjonariusz biorący udział w obradach walnego zgromadzenia ma prawo do zadawania zarządowi pytań dotyczących spółki." https://gessel.pl/publikacje/prawa-akcjonariusza-wza/
mistrzu, zarzucasz mi brak wiedzy? najprawdopodobniej nie rozumiesz co czytasz, albo starasz się kogoś zmanipulować.
wklejam twój cytat z zalinkowanego materiału: "Warto także wskazać, iż akcjonariusz biorący udział w obradach walnego zgromadzenia ma prawo do zadawania zarządowi pytań dotyczących spółki".
i nastepne zdanie, które przeoczyłeś (specalnie?):
"Zarząd zobowiązany jest do udzielenia odpowiedzi wyłącznie na pytania, które są uzasadnione dla oceny sprawy objętej porządkiem obrad".
pamiętasz, że pytałem się ciebie dwukrotnie, czy czytałeś projekty uchwał na zgromadzenie? widzisz tam jakiekolwiek, które obejmują problemy nie dające mi spać?
stajesz się klonem wuja. nie odpowiadzasz na zadane ci pytania. a ułatwiłoby to dyskusję.
co do zwiększonych obrotów, to zwróć uwagę, że jakoś nikt nie chce kupić więcej akcji, tylko je "skubie". co się stało z tymi 700 akcjami po 7,48 z dzisiaj? dlaczego nikt nie kupił ich więcej? czy wystarczy mu tylko 34 akcje po tym kursie (254zł plus prowizja - cóż za inwestycja !!! )? nagle pojawiła się kolejna transakcja kupna dwóch sztuk po 7zł. ciekawe.
dzisiaj powtórka z rozrywki. pierwsza transakcja to 2 sztuki (trzeba jakoś zacz ąć sesję, bo inaczej nikt by nie kupował). i na zakończenie podbitka dwoma sztukami żeby było tylko -0,27%.