nie wiem czy ktoś pisał: proacta w 2021 r. miała prawie 8 mln przychodów i 160 tyś zysku netto poza databion mają jeszcze inną platformę vespace - wniesiona aportem od spółki powiązanej https://vespace.pl/ za 2022 r. nie ma jeszcze sprawozdania
właściwie to odwrotnie:) Spółką powiązaną kapitałowo z Proacta sp. z o.o. jest Vespace sp. z o.o. W 2021r. Proacta sp. z o.o. sp.k. wniosła aportem w zamian za udziały wytworzoną we własnym zakresie platformę Vespace. Wartość aportu i objetych udziałów to 2.056.978,01 zł
Jak zwykle plankton nic nie zrozumiał:)
Oznacza to ,że los się na chwilę do was uśmiechnął i jutro trochę pójdzie w górę...
Na mocne wybicie raczej bym nie liczył.
Proacta jest bardzo ciekawa spółka , dostali ( jak pamietam 17 mln) dofinansowania . Spółka jest ciekawie zbudowana - cześć , która ma przynosić przychody / dochody i cześć rozwojowa
Aktualna Proacta (została przekształcona w 2022 r. z PROACTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA a ta ze spółki cywilnej - i tu już jest dłuższa historia...
Dłuższa historia ale plankton o tym nie wiedział.
Teraz rzucą się na akcje hahahaha
Ale nie podniecać się za bardzo. To będzie co najwyżej chwilowe podbicie i tak docelowo poziom poniżej 30 gr
No bo o to mu przecież chodzi. Teraz będzie spamował że spadek, bo chce kupić po taniości. A za jakiś czas wróci i będzie pisał 2/3 zł w ciągu kilku dni, górne widły itp. A naiwni zawsze się znajdą i on sobie zarobi żerując na innych. Na naszej giełdzie jest sporo bananowych spółek więc on sobie skacze z jednej a drugą, jakiś czas temu siedział na termoexp i podobne cuda działał. Nazywa innych planktonem a sam jest najgorszym ścierwem żerującym na krzywdzie innych.
Giełda to nie hospicjum tylko twarda rywalizacja.
Obserwator po prostu gra , żeby zarabiać.
Tylko ameba kieruje się pierdołami wypisywanymi na forach.
Skąd wy się bierzecie???
No ja nie wiem skąd się ty wziąłeś że mylisz twardą rywalizację ze zwykłym oszustwem. Zarobić na giełdzie można wolniej inwestując w sprawdzone/perspektywiczne spółki albo czasem robiąc kółka na innych z wahaniami. A czym innym jest pompowanie balonów z New Connect. A w tym się właśnie specjalizuje obserwator a ja po prostu gardzę takimi ludźmi.
O czym ty bredzisz dzieciaku.
Ty naucz się grać na giełdzie i analizuj zachowania kursow na równi z fundamentami spółek a nie przesiadywaniu na jarmarcznym forum.
Tu zabija się nudę podczas sesji a nie czerpie wiedzę o inwestowaniu.
Nie wiedziałem, że zabijanie nudy to przesiadywanie na bankierze i spamowanie cały dzień. Z ciekawości sprawdziłem i na pierwszej stronie tej spółki jest 10 wątków założonych przez ciebie nie licząc pisania pod innymi nickami, bo tego już mi się nie chce sprawdzać. https://www.bankier.pl/forum/temat_bez-obserwatora-jestesmy-za-ciency-zeby-podniesc-poziom-kursu,60422065.html Ale ten wątek pokazuje, że albo jesteś oszustem albo chory psychicznie pisząc o sobie w trzeciej osobie :) I jakbyś był takim wielkim znawcą giełdy a nie scamerem to bym cię chociaż czasem widział na forach poważniejszych spółek a nie chwilowych balonów z connecta.