Moim zdaniem długim marszem dojdą, ale to zajmie czas. Tak samo jak przygotowania do wypuszczenia pełnej wersji, nie mówiąc o coop. Ja dzisiaj oddałem większość pakietu po 25, strata około 40%, długo nad tym myślałem, ale nie chcę mrozić kapitału na długi okres. Będę obserwował spółkę, ale w krótkim a nawet średnim terminie nie widzę żadnych perspektyw na większe wzrosty. Położyli premierę i teraz moim zdaniem sporo wody upłynie w Wiśle zanim spółka się zrehabilituje. To moje osobiste zdanie, obym się mylił i fajnie jakby OM jednak namieszał niedługo i sprzedawał się lepiej niż przez te pierwsze dni popremierowe. Najwyżej odbiorę wyżej to co oddałem, ale jeszcze wrócę bo w OM grałem i widzę perspektywy na super grę z nieograniczonymi możliwościami rozbudowy.
Jakby dowozili poprawki zgodnie z obietnicami to by szybciej doszli do 80%. Wczoraj miał być patch a do dzisiaj go jeszcze nie dodali.
Widać,że chcą dobrze ale jak na razie trochę ich przerasta
Tak jak mówię, moim zdaniem potrzeba czasu.
Nie wspominam nawet jaka tam może być atmosfera, może jadą na oparach? Ciężko powiedzieć, ale nawet w update pisali że są małym studiem i są zmęczeni.
Dlatego wyszedłem, ale nadal mocno kibicuję.
I jestem zdania że prezes powinien powiedzieć coś więcej o premierze, nie chować głowy w piasek.
W innym przypadku będzie to robił w przyszłości, a musi czuć presję akcjonariatu. Czy tak jest? Nie wiem, nie wygląda na to.