Nieobecnością Sławomira. Emisja tania(miała być droga), raport szkoda gadać(miał być dobry). Przepowiednie i wróżenie z fusów wyszło na razie trochę słabo. Sławku, może zmień kawę, może się wtedy uda:) My tu wszyscy czekamy na pierwszy przystanek na 50 groszach, a potem kosmos. To forum bez ciebie to nie to samo forum:)
Ja też żegnam się z tą spółką.Jwśli tu co chwilę ma być emisja po 5-7 groszy to nie widzę tu wzrostów no chyba że jakaś spekuła podbije.To jest po prostu działanie na szkodę spółki bo jeśli wartość księgowa akcji jest 16-17 groni to emisja po 5-7 groni to jawny szwindel
Ixi dasz radę z nim podyskutować? Tadek pisze prawdę, takie są fakty. Oczywiście, że nie dasz, bo jeszcze nigdy nie udało ci się napisać jednego postu "o czymś". Nie wiem po kiego tu wchodzisz, jeśli nie masz nic do powiedzenia?
Dlaczego z nim nie? Przedstaw mu swoją opinię, rzeczowe argumenty, że warto mieć i kupować Laurena, bo......Może Tadek zmieni zdanie i jeszcze dokupi:) No, dawaj.
Ja już pisałem seks opinię na temat spółki i ludzi pracujących w tej spółce i nie będę powtarzał. To że mam wiarę w ludzi mądrych i że oni okażą się uczciwi co będzie skutkowało zwiększeniem wartości akcji. Co mam mu napisać, że jutro będzie świetne info, że będzie rosło? Ja tego nie wiem ale jeśli bym sprzedał i wychodzil to na pewno nie chwalił bym się boto powoduje niesmak
Jacy są kompetentni i uczciwi już pokazują kilka lat. Chciałbym, żeby mnie w końcu zaskoczyli, bo im już nie wierzę. Oni mają po prostu taki patent na zarabianie. Dobrze, że na innych papierach nie muszę narzekać. Jutro odjazd Astarty po wynikach!
Ja na tym papierze jestem trochę więcej niż rok i jak na razie nie mam powodu do narzekania ale i wielkiego chura. Jest jak jest a mam nadzieję że będzie lepiej i w końcu im coś wyjdzie. Czekam na dobre info,bo raport mnie zawiódł