• Drobne przypomnienie Autor: ~Długoterminowy [5.173.150.*]
    Dla wątpiących i ulegających presji trolli spadziowych, przypominam o zakupach insiderskich jakie miały miejsce w okresie ostatnich dwóch lat na poziomie 4+ a kupiono tego naprawdę duuuuużo. Może warto sobie uzmysłowić, że sytuacja na Ukrainie zaczyna przybierać korzystny wymiar i spółki działające w odbudowie infrastruktury zaczną być na wagę złota ? Kurs 2,0 może warto włożyć między bajki i zaakceptować fakt, że jednak nie zawsze warto grać na straty ? Papier chyba jest zbyt tani, ale jak będzie powyżej 3,0 zacznie się ruch w interesie, tak działa psychika typowego inwestora giełdowego.
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Makler1 [188.146.112.*]
    To w takim razie powinniście nas całować w stopy że dzięki Nam możecie akumulować te wspaniałe akcje i Wasi koledzy sprzedający mieszkania by kupić to objawienie na GPW jakim jest compremum
    Pewnie do 3.10 bedzie z 5 mln akcji skoro w dwa dni miesiąc temu przy sprzyjającym info 14 i 15 kwietnia wywalili 460 tys sztuk.

Także SMACZNEGO
    14 i 17 miało być dla czepialskich
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Długoterminowy [5.173.150.*]
    5 mln papieru do 3,1 przy takim FF, widać jakie spustoszenie w umysłach przyniosło ograniczenie lekcji matematyki w szkołach. Nie martw się, wszystko co trzeba będzie technicznie wyzbierane. Bez emocji, bez pośpiechu. Papier zostanie w mocnych rękach i wtedy zdziwisz się ze swoimi kolegami -pajacami.
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Bin [188.146.121.*]
    Tak, tak zdziwię się bo w tym roku zobaczę budowę fabryki w Kleszczowie, może w przyszłym a może za dwa lata albo trzy albo nigdy .....
    hahaha
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Bin [188.146.121.*]
    Nikt nie zna drugiej takiej firmy, która tak ściemnia jak Compremum
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Marek [141.0.12.*]
    Bin nie jojcz tylko wywalaj w dół przecież moje zlecenia czekaja!!
    Sprzedaliscie mi juz 10k po 2,19-2,20 to nie jojczcie tyle ceny sa wyżej sprzedawać i będzie dobrze !!
    Jak ma isc na110 jak colombus to nie czekaj ino siorbaj do 10 bo ci pociąg odjeżdża takie to wzrosty. A jak niemasz to sprzedawaj chałupe albo kobite jak kolega NAGAniacza
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Marek [141.0.13.*]
    Makler co z ciebie za makler ? Nie wiesz że skoro można kupic taniej to warto poczekać ??? Zawsze oddajecie mi na co najmniej -5% Trzeba być Cierpliwym dzisiaj będzie dobra sesja bo USA bankrutują wiec jeszcze bedziecie mi sprzedawac taniej.
    Info pójdzie o farmie kurzej w Pcimiu Dolnym i jak tak bedziesz dziadował przez 20 groszy to Ci pociąg ucieknie i z tego dziadowania bedziesz łykał po 10
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Idolek [5.173.200.*]
    Macher1 - kolejny który siedzi tu by nas ostrzegać przed zmarnowaniem kasy. I on to robi charytatywnie. Szacun szacun …. Hehe
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-05-17 o godz. 15:27 ~Idolek napisał(a):
    > Macher1 - kolejny który siedzi tu by nas ostrzegać przed zmarnowaniem kasy. I on to robi charytatywnie. Szacun szacun …. Hehe

Szacun to trochę przesada haha ale można się z nich pośmiać ... pogadamy w przyszłym roku.
    Przez rok to tu do 2.8 nie wyzbierata tego co wam tu naszykowali po taniości milionów
  • Re: Drobne przypomnienie Autor: ~MariaKazimiera [77.111.246.*]
    Nie kłam, nie kłam. Jedną znajdziesz w Olsz..., a drugą w Kol... choć ta druga już się zwinęła. "Doświadczony" prodżekt manadżer i jego najwyższe wykształcenie na nic się zdały.
[x]
COMPREMUM -0,24% 0,84 2025-11-07 15:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.