Dnia 2023-05-17 o godz. 15:17 ~Inwestor napisał(a): > kupują nieświadomi co nie czytają dokumentów publikowanych przez spółki albo marzyciele, a kupię po grosz jak pójdzie w górę to będę do przodu
To dewiza Mustafy. Nakupił po 0,06 i myślał że to okazja życia. Tacy właśnie kupują, bo jak się nie czyta raportów i innych komunikatów, to sie myśli " o kurcze, przecież akcja po groszu, to zarobek pewny, przecież więcej nie spadnie" a potem płacz i zgrzytanie zębów, bo dnia pewnego czytamy komunikat- notowania spółki zostały zawieszone.
Ale ty jesteś analytyk aqwert buhahaha tak sobie to wykombinowałes że tylko trzeba czytać raporty? To dlatego jesteś biedny i mieszkasz skromnie bo tylko czytasz raporty. Hehe .. a dajesz gwarancję że będzie tak jak piszą w raporcie? Że to koniec w czerwcu? aqwert napisz to tak po prostu że jesteś tego w 100% pewien. Czy nawet tego nie możesz napisać bo się boisz hihi .. tak więc wracaj do ogryzania kości a giełdę zostaw innym.
Dnia 2023-05-17 o godz. 20:39 ~aqwert napisał(a): > W czerwcu gasimy światło, wystarczy pacaju? Czy jeszcze jaśniej napisać. W czerwcu uprawomocnienie. Znasz taki trudny wyraz? Wątpię :))
Dnia 2023-05-18 o godz. 14:24 ~Boss napisał(a): > Głupi jesteś i tyle. Znam prawników i każdy będę ciśnie z tych poczynań. > > Tu będzie piękne wybicie górą. > > A dogada się każdy w temacie
"Znam prawników i każdy będę ciśnie z tych poczynań." Co to zdanie ma znaczyć? Chłopino, piłeś nie pisz. I następna bzdura. " A dogada się każdy w temacie" O co ci kaman?? Jak wytrzeźwiejesz, to napisz o co ci biegało w tym nonsensie.
aqwert cieszę się że tu wróciłeś to oznacza tylko jedno. Silne wzrosty .dzięki .. teraz żałuję że nie dokupiłem. Ale zrobię to w środę myślę że 100 k wejdzie .hihi dzięki aqwert
Dnia 2023-05-17 o godz. 18:26 ~Mustafi napisał(a): > Ale ty jesteś analytyk aqwert buhahaha tak sobie to wykombinowałes że tylko trzeba czytać raporty? To dlatego jesteś biedny i mieszkasz skromnie bo tylko czytasz raporty. Hehe .. a dajesz gwarancję że będzie tak jak piszą w raporcie? Że to koniec w czerwcu? aqwert napisz to tak po prostu że jesteś tego w 100% pewien. Czy nawet tego nie możesz napisać bo się boisz hihi .. tak więc wracaj do ogryzania kości a giełdę zostaw innym.
się uśmiałem ..... hihihi cztery złote bombki .... hehehe