Muszę przyznać że ich propozycje baterii/akumulatorów/ magazynów są absolutnie na najwyższym poziomie, rynek zbytu wydaje się ogromny, a Singapurczycy mają certyfikacje unijna dla swoich produktów:):)zachęcam do lektury na LI lub portalach branżowych:) sporo informacji dla zainteresowanych of course:)
Wspaniale, że Durapower jest obecne na targach w Singapurze !
Ale może Cpr wreszcie poda informacje na temat pozwolenia na budowę fabryki w Kleszczowie.
Przede wszystkim czy został przez nich złożony wniosek o pozwolenie na budowę ??? Kiedy przewidują uzyskać prawomocne pozwolenie na budowę ??? Brak tych informacji rodzi poważne podejrzenie, że mają jakiś ukryty problem, który trzymają w tajemnicy.
Ce musisz się bardziej postarać! Przecież od 2,45 do 2,49 macie ustawione zakupy na 22k akcji tyle tylko jest widoczne !! Ce walcz moze kogoś namówisz do sprzedaży!!
Hahaha Jesteś taki g....... czy udajesz g......., że nic nie rozumiesz i nie interesuje Cię czy Compremum złożyło wniosek o pozwolenie na budowę fabryki, której budową tak się chwalą ????
Bin jesteś niemądry ale to nie moja wina. Jak złożą wniosek o pozwolenie na budowę to nas poinformuja o tym nie masz się co tym podniecać... przyjdź tu za rok jak fabryka bedzie w budowie a na razie namów jeszcze kogos do sprzedaży akcji bo po 2,19-2,20 kupiłem tylko 10k a ja lubie kupować jak Ty Makler i Artur robicie tu panikę. Ale sam Bin nie kupuj broń Boże tych akcji teraz kupisz w przyszłym roku jak już będziesz widział że fabryka magazynów energii produkuje i sprzedaje !!
Bin faktycznie chodzą takie słuchy....jak byłem ostatnio w Singapurze to tylko o tym się tam mówi dokładnie że Durapower ma w dupie Compremum...tylko oczywiście po Chińsku...z rynkiem pracy jest już tak ciężko że osoby twojego pokroju są wynajmowane do czarnego PR....:):)
Sądząc po tym co Ty piszesz to niedłuo Cpr przeznaczy cały swój mizerny zysk na Ciebie i wpisy osób Twojego pokroju. Każda osoba logicznie myśląca zadaje sobie pytanie czy wniosek o pozwolenie na budowę został złożony lub kiedy Cpr będzie go składać. Jeżeli jednak firma z jakiś powodów nie złożyła wniosku i nie podaje do informacji kiedy zamierza go złożyć to nie oskarżaj mnie, że jestem osobą wynajętą o robienie czarnego PR, tylko z tego powodu, że zadaję pytanie o pozwolenie na budowę.
Óswiadczam, że nie jestem osobą wynajętą przez kogokolwiek.
Bin każdy widzi twoje wpisy więc nie żartuj, nawet w tym wątku napisałeś że Durapower ma w dupie Compremum, jesteś wynajętym lub jak piszesz nie wynajętym człowiekiem od czarnego PR i tyle w dodatku bardzo słabym , być może taki to rodzaj ludzi został już przy grillowaniu, każda osoba logicznie myśląc wie jedno jesteś trollem:)w dodatku który w wielu wpisach dopuścił się szkolowania nie tylko spółki jako podmiotu aleidob plus podaje nieprawdziwe informacje....ale to wiesz najlepiej:)
Drago, Bin dzieli się z nami swoimi wątpliwościami dotyczącymi budowy fabryki, przypomnę że plany te zostały podane już przeszło rok temu, później podano, że ze względu na Ukainę i wątpliwości Durapower jest opóżnienie pół roku, następnie członek Zarządu w wywiadzie w TV Biznes podaje, że na początku maja będziemy już znać więcej szczegółów w tej sprawie, jest połowa maja i cisza. Myślę, że każdy inwestor szanujący swoje pieniądze powinien mieć podobne wątpliwości co Bin.
To dobrze że go lubisz , nasze sympatie dużo mówią o nas samych:) dziwię się że Bin chce kupić...tak śmieciowa spółke:) co do mnie to Cie rozczaruje mam tutaj inny pomysł , patrząc na akcjonariat to myślę sobie że ta polityka dywidendowa kiedyś będzie wdrożona, będą chcieli na tej spółce zarabiać właściciele , więc ja ze swoim skromnym pakietem również na to liczę, oczywiście gdyby spółka bardzo urosła rozważę sprzedaż części ale , zobaczymy co pokaże przyszłość:)
Drago nigdzie nie napisałem że lubie Bina musze go tu toletowac i tyle bo pisze glupoty, choć to pomagało mi kupować zwłaszcza w lokalnym dołku tydzień temu po 2,19-2,20, nie wiem jaki mam pomysł na tą spółkę jestem tu od niedawna na razie po prostu akumuluję zwłaszcza wtedy jak są zrzuty w dół.
Widzę, że nie czytamy ESPI, raportów nie kontaktujemy się ze spółką. Ale Twój Pan to robi. Dlatego skrzecz dalej i może ktoś się na to nabierze i odda na lewo.