Dnia 2023-05-17 o godz. 11:08 ~Adam napisał(a): > Oddałem po 33 faktycznie ktoś tu celowo zbija kurs. Raczej nie wrócę powodzenia. Jak to mówią bananową gielda.
Chciałbym tylko dodać, że na takich postawach to ONI właśnie zarabiają. Między innymi dzięki temu giełda się "kręci".
Nie dużo nie gram jakimiś zawrotnymi kwotami. Ale zal mam sam do siebie że pod prąd zagrałem... I już kilka razy mi rozum podpowiadał uciekaj to się nie słuchało bo przecież wiara ze coś osiągną była. Tak czy siak powodzenia
Adam, za szybko się poddałeś. Rok 2023 jeszcze się nie skończył, a jak twierdził złotousty z Bydgoszczy właśnie w tym roku będą "liderem" i wiele wiele innych. Zapoznaj się z informacją z linku.
Rozumiem Cię, niestety teraz tu jest trochę kiepsko z wolumenem stąd taka stagnacja i osuwanie się pod presją niecierpliwych. Moim zdaniem przyjdzie czas na mocne odbicie a możliwości spadku nie zostało już za wiele stąd moje dokupywanie po promocyjnych cenach. Myślę że na takich poziomach ryzyko jest mniejsze od potencjalnej nagrody o ile ktoś może poczekać.
Ja trzymam, średnia 0,48. Nie sprzedaje bo na innych spółkach zrealizowałem trochę zysków więc nawet gdyby hub spadł na 0.20 to w totalu dalej będę na plus. Pamiętam jak allegro spadło na 19 a ja miałem średnią 39. Mimo wisielczego nastroju uśredniłem, poczekałem, wytrzymałem i sprzedałem teraz z zyskiem. Więc liczę że i tutaj sytuacja się odmieni.
No ja nie usredniam w dol , wszedłem za tą kasę w allegro i już ladnie do przodu :) Tu jak podpatruje to widać że dalej kurs będzie spychany takie mam wrażenie. Pewnie kiedyś wybije ale to chyba lepiej wejść jak chociaż na godzinowym się średnie na wzrosty wygna. To takie przemyślenia posprzedazowe.