• Po walnym powinno rosnac Autor: ~xxx [153.19.129.*]
    Po walnym zgromadzeniu akcjonariuszy mysle ze cena powinna rosnac, jak narazie mamy zerowe obroty a bez obrotow nie da rady podniesc ceny akcji

Mysle ze po odbiciu na gieldzie te 5 zl mozna osiagnac i to bez wiekszych problemow
  • Re: Po walnym powinno rosnac Autor: ~jasio [85.221.171.*]
    ale jesteś niecierpliwy
  • Re: Po walnym powinno rosnac Autor: ~xxx [89.79.222.*]
    owszem jestem niecierpliwy bo tylko walne i pda jeszcze zostaly a potem dlugo dlugo nic......

Sytuacja na gieldzie coraz lepsza, dzisiejszy raport rowniez dobrze swiadczy o DVC, jedyne co moze smucic to rezygnacje czlonkow zarzadu.....

Mam nadzieje ze te 5 zl jest do osiagniecia dodatkowo przypominam ze na walnym bedzie dyskusja o inwestorze a wiec prawdopodobnie bedzie ktos przejmowac DVC za jakis czas (stad ta niska cena?), a wtedy warto miec akcje pod reka, dodatkowo w 2009 r DVC jako chyba 3 spolka na NC bedzie juz mozgla wchodzic na GPW co w wiekszosci przypadkow wiazalo sie ze wzrostami
  • Po walnym powinno rosnac - rezygnacje Autor: ~jasio [193.142.112.*]
    Czytaj kolego dokładnie.
    Skiba zrezygnował z członka rady nadzorczej, bo został (pewnie już teraz jest wpisany do KRS) prezesem.
    Nie można być jednocześnie w zarządzie i RN.
  • Oczywiście, że powinno rosnąć Autor: ~Michał [79.187.119.*]
    i będzie. Wystarczy popatrzeć sobie, że do wspomnianych 5 zł jest tylko 14 zleceń na łączną ilość 2633 akcje. Przecież to śmieszna ilość. Jak tylko zacznie się jakiś ruch to migiem to wszystko zniknie. Co więcej uważam, że na 5 zł się nie skończy. DVC miał już w przeszłości duże wzrosty. Teraz odpoczywa i nabiera sił przed kolejnym wystrzałem.
  • Re: Oczywiście, że powinno rosnąć Autor: ~xxx [153.19.129.*]
    Tak ale sa jeszcze zlecenia z limitami aktywacji dodatkowo moga ludzie sie wywalac jak zacznie sie ruch a ten mam nadzieje przyjdzie jak cos zacznie sie dziac z notowaniami PDA
    dzis taka ladna sesja na NC a na DVC znikomy ruch............
  • Re: Oczywiście, że powinno rosnąć Autor: ~Michał [79.187.119.*]
    Zgadza się. Jak zacznie się ruch to pojawią się nowe zlecenia. Ale i tak uważam, że DVC ma bardzo duży potencjał wzrostu.
    dzis kolejny skup po bardzo niskich cenach

nie wiem czy widzieliscie ale dzis juz przed sesja pojawialy sie zlecenia kupna po 3,5 chyba kilka tys akcji ale szybko ktos to zabral bo wiadomo po co to bylo wystawione

Dzis poszlo jakies 2500 akcji malo ale taka iloscia mozna jechac w dol jak narazie skup po cenach 2,6 co jest bardzo niska cena, taka byla nawet przy najnizszym poziomie gieldy w kryzysie a wiec istna przecena nic tylok brac.

Za 4 kwartal poprawiono rentownosc o prawie 400 tys zl co jest dobrym wynikiem, niestety nie mam jeszcze wejscia do konkretnych wynikow ale obrtoty sa calkiem ladne.

Co najwazniejsze ilosc punktow sprzedazy rosnie te pkt ktore nie przynosza konkretnych zyskow beda likwidowane (glownie jakies male mini miasteczka), a wiec potencjal do atakowania rynku jest duzy.

Duzy udzial laptopow w ogolnej sprzedazy.

Wszystko idzie w dobrym kierunku tylko czasem nie obudzcie sie z reka w nocniku jak bedzie inwestor a tacy napewno podkreslam napewno sie znajda, bo nie ma duzo i na tyle duzych graczy na rynku sprzedazy sprzetu komputerowego.
[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.