Jestem tu od ponad roku. Chętnie oddam większy pakiecik 100-200k po cenie 2,10 zł. Jest ktoś chętny na długoterminową inwestycję? Jeśli tak - proszę wystawić zlecenie na K, a ja oddam pakiecik i skończy się sypanie :)
Wg mnie obecna wycena to śmiech, ta spółka jest zdecydowanie za nisko wyceniana. Oszołomy z wiejskiej zaczynają licytować się na socjal i nie ma opcji żeby inflacja wróciła do celu. Oni ją przeciągną, a inflacja to woda na młyna na takie spółki z tak prostym pomysłem biznesowym.
Dnia 2023-05-23 o godz. 16:18 ~Buffet napisał(a): > To co? Widzimy się za tydzień w środę? ;)
No, dzisiaj oddałem już około 100k po cenie znacznie wyższej niż rozmawialiśmy 3 miesiące temu. Dobra wiadomość jest taka, że zostało mi już do oddania tylko 100k :)
Nie znasz sie gościu na gpw i zablokowałeś wzrosty, moglo byc juz dawno 3zl a nawet 5zl Tak sie nie robi, jestes nieuk, nie myślący bo byś wiecej zarobil ale na rozum juz za późno
Na podglądzie arkuszy zleceń jest zarówno podaż jak i popyt i one ustaliły się między 2,40 a 2,50 i tu są transakcje. Może jak spółka poda wyniki za kwartał kolejny to przesunie się ten przedział. Takie uroki NC.