• Suntech Autor: ~miron [37.30.114.*]
    Codziennie niższe ceny.
  • Re: Suntech Autor: ~Heh [83.28.248.*]
    To co jednak nie wyleczyłeś sie z suntech jak to pisałeś 2 dni temu? Wpadłeś na forum z tęsknoty czy po prostu liczysz na tańsze zakupy?
  • Re: Suntech Autor: ~Wojtek [188.147.104.*]
    Po co zaśmiecać te forum takimi bezwartościowymi wpisami, ?
  • Re: Suntech Autor: ~Kamil [89.64.41.*]
    odzywaja sie typy co mają średnią powyżej szóstki pewnie.

My ze średnią poniżej trójki możemy sobie tylko siedzieć i patrzeć spokojnie na rozwój wydarzeń i dokupować na spadkach :)
  • Re: Suntech Autor: ~xD [31.61.180.*]
    To po co się odzywasz TYPIE?
  • Re: Suntech Autor: ~Kamil [165.225.207.*]
    Cycu skąd ta agresja? Ładnie zapakowani w tanie akcje po prostu obserwujmy wzrosty w przyszłości.
  • Re: Suntech Autor: ~Taktak [31.60.241.*]
    Miron gdzie te niższe ceny bo serio chciałem brać nizej a tak musiałem kupować wyżej. Tyakurat jesteś już leszczem bez akcji więc nawet nie mogę poprosić cie abyś sprzedał swoje akcje. Pewnie mam ich kilka gdy spanikowales po raporcie
  • Re: Suntech Autor: ~321 [83.31.186.*]
    Przeciez ten troll miron 2 dni temu powiedzial ze sprzedal wszystko i juz wiecej tu nie wraca. Jednak go zabolalo ze sprzedal bo myslal ze bedzie spadalo. A ten spadek na tak niskich obrotach swiadczy ze nie za bardzo ludzie chca sprzedawac. Jak juz to ktos moze sie bawic z wora do wora ale tu tez po lapkach moze dostac.
  • Re: Suntech Autor: ~Desi [31.182.60.*]
    Ogólnie nie oszukujmy się, ale tutaj nigdy po raporcie nie było niewiadomo jakich wzrostów. Kto tutaj siedzi dłużej niż miesiąc ten wie.

W ciągu 1 miesiąca obroty 2.7mln - niecałe 450k akcji.
    W ciągu 6 miesięcy obroty 13,7mln - niecałe 2,5mln akcji.

Top 7 akcjonariuszy posiada 59.4% akcji, a więc 6.4mln akcji jest w obrocie. Myślę, że gdyby to miało spadać to już by spadało. Spółka wykazała większy przychód, ciągle się rozwija, a więc zwiększa zatrudnienie, co przekłada się na zwiększone koszty prowadzenia działalności.

Nie szanuję takich p@jacy, co mieszają w głowie ludziom w związku z inwestycjami. W takich stanach społeczność potrafiła się zgadać i zrobić short squeeze, a tutaj co drugi polaczek lepszy.... Nie szanuję i nie pozdrawiam.
  • Re: Suntech Autor: ~on84 [217.168.134.*]
    konkurencja depcze po piętach nieubłaganie. Tak to już jest w biznesie i w branży IT. Wiele firm rozwija swoje oprogramowanie i zaczyna je mocno promować. Na topie wydają się być rozwiązania do e-obiegu dokumentów. Niedawno trafiłem na wiele artykułów na ten temat. Przykład pierwszy z brzegu ale może Was zainteresuje
    https://primesoft.pl/elektroniczne-zarzadzanie-dokumentacja-jak-dziala-system-ezd/ 
[x]
SUNTECH 0,00% 1,68 2025-10-13 14:44:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.