Miron gdzie te niższe ceny bo serio chciałem brać nizej a tak musiałem kupować wyżej. Tyakurat jesteś już leszczem bez akcji więc nawet nie mogę poprosić cie abyś sprzedał swoje akcje. Pewnie mam ich kilka gdy spanikowales po raporcie
Przeciez ten troll miron 2 dni temu powiedzial ze sprzedal wszystko i juz wiecej tu nie wraca. Jednak go zabolalo ze sprzedal bo myslal ze bedzie spadalo. A ten spadek na tak niskich obrotach swiadczy ze nie za bardzo ludzie chca sprzedawac. Jak juz to ktos moze sie bawic z wora do wora ale tu tez po lapkach moze dostac.
Ogólnie nie oszukujmy się, ale tutaj nigdy po raporcie nie było niewiadomo jakich wzrostów. Kto tutaj siedzi dłużej niż miesiąc ten wie.
W ciągu 1 miesiąca obroty 2.7mln - niecałe 450k akcji. W ciągu 6 miesięcy obroty 13,7mln - niecałe 2,5mln akcji.
Top 7 akcjonariuszy posiada 59.4% akcji, a więc 6.4mln akcji jest w obrocie. Myślę, że gdyby to miało spadać to już by spadało. Spółka wykazała większy przychód, ciągle się rozwija, a więc zwiększa zatrudnienie, co przekłada się na zwiększone koszty prowadzenia działalności.
Nie szanuję takich p@jacy, co mieszają w głowie ludziom w związku z inwestycjami. W takich stanach społeczność potrafiła się zgadać i zrobić short squeeze, a tutaj co drugi polaczek lepszy.... Nie szanuję i nie pozdrawiam.
konkurencja depcze po piętach nieubłaganie. Tak to już jest w biznesie i w branży IT. Wiele firm rozwija swoje oprogramowanie i zaczyna je mocno promować. Na topie wydają się być rozwiązania do e-obiegu dokumentów. Niedawno trafiłem na wiele artykułów na ten temat. Przykład pierwszy z brzegu ale może Was zainteresuje https://primesoft.pl/elektroniczne-zarzadzanie-dokumentacja-jak-dziala-system-ezd/