• GSS konsole Autor: ~Drago [37.47.177.*]
    Polecam zerknąć na bardzo dobrą sprzedaż konsolowego Gss, odsyłam do tweetów Zofii Gambetti :-)
  • Re: GSS konsole Autor: ~Myjnia [78.157.187.*]
    Wyniki za 4 kwartał 2022 i 1 kwartał 2023. Były średnie . Sprzedaż na konsole nie zaskoczyła pozytywnie. Szczerze liczyłem na lepsza kasę no obserwowałem pozycjonowanie sprzedaży w USA , Niemcy , UK czy Francja.
  • Re: GSS konsole Autor: ~Drago [37.47.177.*]
    Ty piszesz o historii, ja o tym co będzie się wliczało do 2 kwartału, czyli bardzo dobrą sprzedaż GSS w wersji na PC, płatnego dodatku do niego, który bardzo szybko się zwrócił(raport okresowy) oraz wersji konsolowej. Wystarczy to porównać np do Succubusa, którego port jest dużo świeższy a jego sprzedaż o wiele gorsza. Zofia Gambetti na tweterze dodała tabele sprzedażową, polecam obejrzeć zanim coś napiszesz. Zabawne jest to jak szybko odpowiedziałeś na post, podobno jest tak "słabo" :-)
    Nie pisałem słabo tylko średnio. Tak szybko odpisałem . Ale drugi kwartał tez raczej ponad milion złotych zysku bym nieliczył. Powinni być na plusie 300-500 tys . Znowu będzie poprawnie. Czyli kapitalizacja 40-60 mln
  • Re: GSS konsole Autor: ~Aule [188.146.121.*]
    To ja bym wolał bliżej 60 niż 40 :-p.
    Dlatego tez dobieram bo i RSI już bardzo nisko.
  • Re: GSS konsole Autor: ~Byku [37.248.225.*]
    Zysk netto przy obecnej sprzedaży GSS i dodatków w 2q będzie conajmniej dwuktrotny, ale pewnie wiedzą lepiej trolle bez akcji np. taki gość, który używa nicka "Myjnia" lub innego (zależy jak mocno poniesie go wyobraźnia).
    Trolu mam te akcje. Zobaczymy w drugim kwartale czy mnie zaskoczą mln zysku. Czy znowu będzie poprawnie
    Może zaskoczy w drugim kwartale wynikami jak farm
  • Re: GSS konsole Autor: ~InwestujęBoMyślę [78.8.212.*]
    Oj Myjnia występujący też pod innymi nickami, tak jak już tu wspomniano. Gdybyś miał to pisałbyś tylko pozytywnie, więc już nie przeginaj z tymi kłamstwami, bo na takie naganianie na zaniżanie kursu nabierają się tylko naiwniaki i nowicjusze. Każdy doświadczony gracz zna psychologię tego forum.
    Pisze ze jest średnio , dobrze i poprawnie. Realistycznie wy żyjecie jeszcze w hossie gamingowej z 2020. Prawda jest taka że tylko Winter może tutaj zrobić z kursu 100 złotych albo wyżej. Narazie to na drago zarobili tylko akcjonariusze co kupili przed premiera GSS i sprzedali po.Zobaczymy po raporcie za drugi kwartał i rozwoju wintera . Wiem że mamy dołek na kursie
    Dużo łapek na poparcie o dobrej sprzedaży na konsole świadczy ze drobnica trzyma akcje. Widać że akcja obrzydzenia kursu tez trwa. Jesteśmy na etapie braku obrotów i obniżaniu kursu przez Trigon . Widać pozytywy z branży bloober, Farm one more level czy duzi 11 bit, Cig czy Playway
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.93.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nie kupuję bo myślę !!! Autor: ~zimno [5.173.233.*]
    No jakby znowu przełożyli Wintera to pewnie tak
  • Re: GSS konsole Autor: ~Lekarz [195.123.227.*]
    Tryplus piłeś - nie prowadź, bo zagrożenie wprowadzasz dla innych swoją pokrętną osobowością. Zarazisz ich i im też będzie się mieszało w głowie.
    Na Steam też ładnie się trzyma sprzedaż GSS
  • Re: GSS konsole Autor: ~ZatroskanaMamuśka [23.160.193.*]
    Dnia 2023-06-02 o godz. 00:48 ~InwestujęBoMyślę napisał(a):
    > Na Steam też ładnie się trzyma sprzedaż GSS

Widziałam. Jest coraz lepiej.
  • Re: GSS konsole Autor: ~Drago [89.228.117.*]
    Wczoraj wjechały w końcu patche na wszystkie konsole.
    Czas na dodatki
    GSS z DLC znowu pięknie pikują na Global Top Sellers
  • Re: GSS konsole Autor: ~rony90 [188.47.115.*]
    pięknie pikują czy pięknie peakują? (to spora różnica)
    Dnia 2023-06-12 o godz. 20:36 ~rony90 napisał(a):
    > pięknie pikują czy pięknie peakują? (to spora różnica)

To zależy od tego, z jakiego kraju pochodzisz:)
    Ja pochodzę z Polski.
  • Re: GSS konsole Autor: ~rony90 [188.47.115.*]
    Chodzi mi o to, że pikować można chyba tylko w dół, co w przypadku GSS nie byłoby dobrą wiadomością. No chyba, że umówimy się że pikować też można w górę - to wtedy zdecydowanie wolę polskie słownictwo :)
  • Re: GSS konsole Autor: ~Byku [37.248.224.*]
    Rozsrzygnę waszą potyczkę słowną. Wg słownika j.polskiego pikować można również w górę: "Jednak w polszczyźnie istnieje też rzeczownik pik oznaczający punkt szczytowy. Dotychczas miał on charakter specjalistyczny (należał i należy do języka nauk ścisłych), lecz od niedawna bywa używany w tekstach o zasięgu ogólnym i w kontekstach niezwiązanych z chemią czy fizyką (por. „Sytuacja na Śląsku się poprawia. «Piki zachorowań już za nami»”, tytuł artykułu, bez autora, „Do Rzeczy”, 16 czerwca 2020 r.). To w związku z nim zapewne powstaje nowe pikować 'wykonywać ruch w górę' ". No i wyjaśnione. Także nie musicie się na nic umawiać:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.80.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: GSS konsole Autor: ~Byku [37.248.225.*]
    Na Steam obecnie w okolicach poz 300. Na konsolach też pięknie sobie radzi.
  • Re: GSS konsole Autor: ~Jaco [54.39.192.*]
    Nadal dobry popyt na tą grę
[x]
DRAGOENT 0,00% 23,00 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.