Dnia 2023-05-17 o godz. 10:26 ~Alyz napisał(a): > Tak myslalem Tomastific :)
Tak marne pomioty jak ty potrafią się tylko dowartościowywać właśnie m.in. przekręcaniem czyjegoś imienia/nicka. To jest twoje osiągnięcie, brawo! Bo wynikiem na ATA z pewnością pochwalić się nie możesz, bo nie ma czym...
Tomas-cos tam-14 :) - chyba pomyliles adresata odpowiedzi: moj post "Tak myslalem ..." odnosil sie do twojego "przyznania", ze byles wczoraj Mr 1 Akcja na opak. Ja to pisalem polzartem tak jak zapewnw i ty. PS. nie chce mi sie czesto wczytywac dokladnie w malo przejrzyste nicki wiec zapamietalem cie jako Tomastific, wyluzuj :) Moja srednia 12,4... PS ale swoja droga to mogles byc tym zwalaczem Mr 1 Akcja gdy kurs sie krecil kolo 10... :))
Technicznie się robi ciekawie. Wskaźniki już mocno wystudzone, do tego kolejny raz zejście w okolice 20 zł -19,80 zł (gdzie jest jakieś wsparcie), które zostało wybronione. Oczywiście trzeba poczekać do końca sesji jeszcze.
Dla mnie to pachnie końcem korekty, ale to tylko moje zdanie.
No i bardzo ładna świeczka się wyrysowała dzisiaj. Zdaję sobie sprawę, że przy takich dziurach w arkuszu, można niewielką liczbą akcji na sam koniec "pomanipulować" kursem, ale wciąż sesja in plus.
Póki co młot na wykresie jak się patrzy (do tego przy bardzo wystudzonych wskaźnikach), oby jutrzejsza sesja go potwierdziła.