Gdzie c/wk jest 0.5 - Votum, Kruk wiadomo ze to są o wiele wieksze firmy a mają c/wk 3-5.
Dla spółek takich małych to wskaźnik c/wk powinien być 10.
Wiec nie chce nikogo przekonywać czy ten papier warto mieć czy nie. Ale c/wk 0.5 na rynku NC i sprzedać? Po 2 emisjach które dokapitalizywaly spółkę. Każdy ma swój rozum. Ja napewno nie sprzedam poniżej 1 zł
A jak będą zyski to mogę pomyśleć w granicach 3 zł
Na NC to jak spółka już daje raport to jest sukces a co dopiero jak jakiś tam zysk.
Więc jak dla mnie to rewelacja.
A jak ktoś chce kupować spółki które urosły 20x prosze bardzo. Ja siedze tytaj
Dnia 2023-05-16 o godz. 17:16 ~lmi napisał(a): > Ja napewno nie sprzedam poniżej 1 zł > > A jak będą zyski to mogę pomyśleć w granicach 3 zł > > > > Ale oddac po 16 gr. Chyba musiałbym być głupi.
Spółka dała raport i jest zysk netto. Jaki jest taki jest ale jest. Trochę wiecej jak pincet złotych panie kolego. Nie każda spółka daje raport na tym rynku. Wiele jest takich co nie daje i trzeba to zrozumiec. To taki rynek. Obarczony ryzykiem wszystkiego. Jak się nie chce ryzykowac to jest Orłem do inwestycji
Kapitał własny stanowi równowartość wniesionych przez właściciela (właścicieli) jednostki gospodarczej składników majątku (aktywów) w momencie jej tworzenia. W trakcie działalności jednostki wartość kapitału własnego jest równa różnicy wartości aktywów spółki i wartości jej zobowiązań.
Kapitał za 1 kwartał wynosi już 9 mln 220 tys.
To już jest 10 mln. To nie tak mało jak na taką spółeczkę