za pytania na @ wat@inwestorzy .Członek RN Gudyn grozi wezwaniem policji bo podobno do siedziby spólki nie mozna wchodzić.Bo to powoduje dezorganizacje pracy.Ma racje , ale jesli nie odpowiadcie na pytania to jak was rozliczyć z działań .Szymanski nieuchwytny .I co ta praca dała przez miesiąc ? Panie Gudyn ? Kurs ponizej 10 zł ? Bedzie wlane ? I jak z policją ? Wystapiliście o ochronę ? Zarejestruje 1 akcję -na WZA wystarczy. Znamy sie juz - nie ma takiego miejsca na swiecie zebysmy sie nie odnalezli .
To co odwalił zarząd na tej spółce przekracza ludzkie pojęcie. W kilka miesięcy wyprowadzili ze spółki bokiem ponad 200% obecnej kapitalizacji. W IVQ 2022 pojechali po bandzie wrzucając prawie 10 milionów w koszty ,,usług obcych'', a teraz to już bez stwarzania nawet najmniejszych pozorów po prostu wrzucili 10 milionów w pozycję ,,korekty''. To sprawa nie tylko dla KNF ale i dla organów ścigania.
Aqq- dlaczego mam walczyć ? Jako akcjonariusz mam swoje prawa.Zarząd ma swoje OBOWIAZKI wzgledem akcjonariatu. Zatem jesli ktoś nie wywiąze się ze swoich OBOWIAZKÓW to musi miec swiadomośc ze moze za to odpowiedzieć. Np. Ogłoszenie ZWZA - to obowiazek .Jesli tego nie bedzie , a konsekwencje dla spółki i akcjonariuszy beda potęzne - TO i prawo bedzie egzekwowane - symetrycznie -potęznie I to mozesz sobie zrozumieć jak chcesz.Ani KNF od matulki , ani straszenie wezwaniem policji przez Gudyna w siedzibie spólki nie zmieniła mojego sposobu działania.Jesli zrobia wałek to nie ma takiej opcji zeby nie doszło do spotkania z zarzadem i ew członakmi RN.To mogę zagwarantować Aqq mam pewnosc ze to nie Ty , Zrozum wywalacie akcje - bo ich nie macie