• WODOSPAD - -10 % Autor: ~Arkadiusz [83.10.208.*]
    J.W.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.249.206.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: WODOSPAD - -10 % Autor: ~zenek [31.182.253.*]
    juz 3.xx!! coraz wiecej kasy w plecy! widac nerwy puszczaja!! zamieszczj wiecej takich postow! Kazdy bedzie zalaczony do akt w postaci screenu! Zaraz bedziesz nie tylko intelektualnym zerem ale i finansowym!
  • Re: WODOSPAD - -10 % Autor: ~ZenekzPIS [5.173.200.*]
    Tofik [37.249.206.*], musisz uważać w co inwestujesz swoje drobne.

Ubliżanie innym nic ci nie pomoże.
    Najlepiej nie inwestuj na giełdzie ponieważ brakuje ci podstawowej wiedzy na temat wyceny a analizy fundamentalnej spółek.
    Ja na te tematy pisałem swoją pracę magisterską z Ekonomii.
    tofik nie wie co to praca magisterska a juz tym bardziej ekonomia! on ledwo skonczyl podstawowke, ledwo potrafic sie wyslowic! Nie ma co oczekiwac od takiego zera!
    coś mi się wydaje, że niemota tofik kupił akcje za pożyczone pieniądze i dlatego tak się denerwuje.
    Wartość akcji spada a raty kredytu rosną.

• Re: WODOSPAD - -10 % Autor: ~ZenekzPis [37.249.206.*]
    nikt wam nie ubliża tylko życzy wam żebyście z,,,,,,.. i żeby się spełniło
    37.249.206.* - jak tam lumpie!? Ile dzisiaj w plecy? hahahaha jestes intelektualne zero!
    Nikt z nas nie naganiał cię [37.249.206.*] na tego BALONA.

Co więcej od ponad pół roku razem z Zenkiem odradzaliśmy kupno akcji Serinusa.

Dlatego szczere życzenia złóż swoim kolegom (JB i OjOj) z nieudolnej SPÓŁDZIELNI.
    Możesz też wysłać pocztówkę do Jeff'a, który na pewno codziennie myśli o tobie i twoich drobnych grając z kolegami w golfa.
  • Re: WODOSPAD - -10 % Autor: ~Arkadiusz [83.10.208.*]
    Nikomu nie zyczę straty pieniędzy, ale po tych słabych wynikach i słabych inwestycjach niebawem zabraknie kasy a wtedy będą kredyty pod zastaw koncesji albo emisje po 15 groszy w Londynie. Zostaliśmy wszyscy wy...... i i taka jest prawda ! skoro fachowcy w Londynie nie są skłonni kupować po 20 groszy to jakim trzeba być .......... żeby płacić 4 zł ? kilka dni temu wywaliłem wszystko z ogromną stratą i kupiłem spółki z wig 20 - od tego dnia portwel mi rosnie i śpię spokojnie :) teoretycznie mógłbym wystawić zlecenie po 3,93 i próbować wywalić po 3,99 ale to za duże ryzyko ! poczekam aż spółka spadnie solidnie i będę obserwował infa i wyniki. 3,9 to prawie 20 razy więcej niż 20 roszy ! wywalcie tu wszystko co macie i kupujcie w Londynie !!!!! jak chcecie mieć te papiery !
  • Re: WODOSPAD - -10 % Autor: ~Staryjanuary [146.70.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.