Bo to daj misiaczku linka jeszcze a nie każ, szukać. Akurat w BDM jestem w BDM , więc chyba już nie pamiętasz jakie mieli raporty z wycena kilkanaście miesięcy temu. Celowa manipulacja?
Czyli co dokładnie? Nie zdążyliśmy dokupić przez ostatnie 3 lata jak kurs szurowal po dnie i teraz chcemy ukraść Ci te drogocenne akcje które wciąż spadają pomimo tego świetnego raportu? XD Ciekawy przypadek kliniczny, niektórzy zaciekli obrońcy spółki jak ma już zrozumiał ,niektórzy łacza kropki trochę wolniej ale to pokazuje że dla Ciebie też jest jeszcze nadzieja.
„Nasz portfel planowanych i realizowanych 40 produkcji obejmuje tytuły realizowane na różne platformy. Do tej pory ujawniliśmy 24 produkcje w opublikowanym planie premier. Zakładam, że prezentacja jeszcze nieujawnionych produkcji istotnych tytułów będzie pozytywie przyjęta zarówno przez graczy gier wideo, jak i przez inwestorów, a na pewno będzie o nich głośno w branżowych mediach na całym świecie.” - Prezes Zbigniew Dębicki.
Z raportu DM BDM i raportu spóki
na tej wypowiedzi/zdaniu dm bdm opiera swoje przewidywania
Mozna wiecej wywnioskować z tego, mianowicie że:
Prezes już pogodził się z faktem, że jego perełki FM i HODT nie wywinduja kurs na wyzsze poziomy. Liczy tylko na 2 niezapowiedziane tyuły.
Ja dodam tlyko od siebie, że jednak spekuła rządzi, i żadne wzrosty pienięzne tutaj nie pomogą. Jedynie co wybije kurs to będą znane tytuły i hajp
jasiu oczywiście te raporty to też fałszywka ? nikt nie niszczy kursu i spadki to przypadek ? ja jednak pozostanę przy swojej teorii , może melisę sobie zaparzysz ?
Jedyne co niszczy kurs to niespełnione obietnice przez które więcej ludzi sprzedaje niż kupuje. To jest jedyny powód dla którego spada kiedyś zrozumiesz trzymam kciuki!
widzisz misiu ,jednak coś zaczynasz rozumieć ,czyli moja interpretacja raportu nie taka głupia była ? a co do mojej oceny pana prezesa ,,,,,no cóż jest na megapixel ,jak to się ma do niszczenia kursu ? 2+2=4 ? czy inaczej ?
Wklej proszę fragment mojej wypowiedzi z której wywnioskowałeś że "Twoja analiza raportu nie była jednak taka glupia" chłopie jak Ty się kompromitujesz za każdym razem...
Każdy może ocenić kto się tutaj kompromituje a przede wszystkim kto ma rację, wystarczy odpalić wykres forka i ocenić czy jest to wykres spółki niespełniającej obietnic czy giełdowej perły...
Jak tam Ha , mam nadzieję, że analizujesz te rekomendacje i napiszesz nam co tam takiego pozytywnego w nich jest , oprócz tego że z każdą kolejną obniżają cenę docelową.