Można wyciągnąć jeden wniosek, zauważyć podobieństwo. Gdyby wstawić do tych tworzonych setkami postów zamiast słowa bielizna, aparaty do bezdechu, to mieli byśmy wypisz wymaluj poprzedniczkę obecnej spółki. I te mocarstwowe plany. miliard przychodów! A kiedy nowe rynki? Przecież Infoscan już zrobił rekonesans, nawiązał kontakty. Tylko na Antarktydzie zdaje się go nie było. Ale tam, to i bielizna niepotrzebna - wystarczą focze skóry do okrycia. Zadziwiające podebieństwo.
Nie Paulinka tylko wróć na JSW pilnuj 40 zł żeby nie pękło) :
Twój popis
https://m.bankier.pl/forum/temat/12655291
natomiast JSW powyżej 80 tylko małą część ( byłam pewna że może iść tylko do góry , choć winiu mnie ostrzegał). Potem zostałam z dużym pakietem gdy kurs leciał, niezależnie od kółek robionych w międzyczasie. To była moja porażka
A GMZ zostaw tym co byli na WZA
Znasz Pana Sukacza. Poczytaj co robił w 1998-2003 duża instytucja
Ucz się od niego trafności
Zarząd Grupa Modne Zakupy S.A. („Spółka”) informuje, że na Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki w dniu 28 kwietnia 2023 r. co najmniej 5% liczby głosów posiadali następujący akcjonariusze:
1. Dawid Sukacz posiadał 800.000 akcji Spółki, z których przysługiwało 800.000 głosów, co stanowiło 50,55% liczby głosów na tym Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu i odpowiadało 2,32% ogólnej liczby głosów w Spółce.
2. Carpathia Capital Alternatywna Spółka Inwestycyjna S.A. posiadała 416.667 akcji Spółki, z których przysługiwało 416.667 głosów, co stanowiło 26,33% liczby głosów na tym Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu i odpowiadało 1,21% ogólnej liczby głosów w Spółce.
3. Wojciech Uchman posiadał 237.056 akcji Spółki, z których przysługiwało 237.056 głosów, co stanowiło 14,98% liczby głosów na tym Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu i odpowiadało 0,69% ogólnej liczby głosów w Spółce.
Sukacz Dawid. dobre. Jak masz okazję, to popytaj Pana Dawida co zrobił z tymi milionami wyprowadzonymi z BBICAP. Setki drobnych puścił w skarpetkach. Nie ma co, fajne towarzystwo się tu zebrało.
Dnia 2023-05-16 o godz. 13:16 paaulinka napisał(a): > Chyba nadepnęłam na odcisk jakiegoś trola.
Tak to tutaj wygląda. Ja już Antytrollowi-Gackowi-Szejkowi-Wk-Speedowi wielokrotnie nadepnąłem na odcisk. Reaguje zawsze w tym samym stylu. Już nawet nie czytam, co o mnie wypisuje.