• Kupione Autor: ~Poll [37.47.157.*]
    Kierunek 3.5
  • Re: Kupione Autor: ~Jazi [78.9.29.*]
    Też dobrałem
  • Re: Kupione Autor: ~leonzawodowiec [77.254.230.*]
    Pewnie ode mnie kupiłes dzieki,raczej kierunek 1,50 tam odkupie
  • Re: Kupione Autor: ~Jazi [5.173.240.*]
    Jeśli tak będzie to tam też dokupię:)))
  • Re: Kupione Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Filament z grafenem – Advanced Graphene Products, innowacyjna spółka zajmująca się produkcją grafenu w skali przemysłowej rozpoczęła we własnych kanałach sprzedaży oraz na portalu Amazon sprzedaż filamentu marki PROGRAFEN. To pierwszy na świecie dostępny na komercyjną skalę filament z grafenem.

Tekst ma datę 12 styczeń 2023 i pochodzi ze str. https://werk3d.pl/advanced-graphene-products-rozpoczyna-sprzedaz-filamentu-z-grafenem/

Jeśli zaczęli sprzedaż dopiero od początku roku, to raport jest zadowalający, strata mniejsza niż w poprzednim kw o połowę po 2,5 miesiącach sprzedaży.
    A to tylko jedno z zastosowań grafenu. bardzo wierzę w akumulatory z grafenem i to nie tylko w samochodach elektrycznych.

Jutro dobieram, może uda się jeszcze taniej ?
  • Re: Kupione Autor: ~Jazi [5.173.240.*]
    Mnie nie musisz przekonywać. Ja osobiście czekam na zbiorniki na wodór. Logo ORLEN rozpęta tu piekło dla kółkowiczów groszołapów. Parę innych tematów też zrobi tu robotę. Filament to tylko koło zamachowe. Obserwuję rozwój grafenu jako materiału od dawna.
  • Re: Kupione Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Ja słyszałam już kilka lat temu o grafenie ale więcej zainteresowałam się nim jak zobaczyłam tak mocno zdołowaną spółkę.
    Po przerobieniu tematu pomyślałam sobie, że to jest to czego szukam.

Na forum tylko naganiacze w jedną lub drugą stronę, mało merytoryki, więc sama się "dokształcam " :)

• Re: Kupione Autor: ~Poll [79.175.206.*]
    Uklepywanie dna. Kierunek 3.5
  • Re: Kupione Autor: ~Poll [37.47.188.*]
    Dno uklepane, jedziemy powoli do góry. Minimalny cel podany wcześniej
    Na giełdzie polecam jeszcze do portfela PTG i MDG
    Jedziemy dalej.
[x]
HILANDER -6,83% 1,50 2026-04-02 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?