Dokładnie. Ustawiają fałszywe kupno pare groszy niżej jednocześnie wystawiając batony na Sprzedaż i czekają na Pelikana. A jak który się podstawi na wiecej to zdejmują swoje fałszywe kupno i walą w pelikana a potem znowu sie podstawia i tak to wygląda
Starajcie, naprawdę starajcie się, bo o niczym innym nie marzę, jak tylko o waszych głupotach. Jakbym nie wiedział kto dodatkowo od Was zbiera to może bym się przestraszył :) Kolega sprzedał dobrze mieszkanie i szuka dobrej spółki z perspektywami na 3 lata. To jak myślisz, ile może zebrać mając tu do wydania powiedzmy że 200 kg reszta na inne walory ??
Jeszcze Naganiacz kolege nagonił żeby tu umoczył. No nieźle... Podstawiają fałszywe kupno bo wiedzą że mało kto im skoczy bo tu wszyscy w plecy som i nagonione czekają na 110 hehe jak im tu naobiecywali że tu bedzie columbus...Pelikan wzięty w kleszcze na S i na K. Dystrybucja
Makler czym się tak za nas martwisz my mamy akcje i spokojnie sobie czekamy na efekty pracy firmy. Ty nie masz ani sztuki a stresujesz sie tu od pół roku ! Z czym masz problem że ktos kupi akcje lub sprzeda ? Po to jest przecież giełda, nikt Cię nie zmusza bys tu tkwił i tu kupował Compremum, nie podoba Ci się społka idź kup cos innego po co tu tracisz czas od pół roku ?
Wszystko rozumiem ! Farma 35 MW będzie jak będzie, ankes będzię jak będzię, budowa fabryki w Kleszczowie rozpocznie się jak się rozpocznie, pozwolenie prawomocne na budowę fabryki w Kleszczowie będzie jak będzie. Zysk za 2022 rok był malutki ale w przyszłym będzie wielki.To nazywa się strategia. Tak trzymać.
Dlatego kurs jest tu gdzie jest a do tego Dystrybucja Papiera nie zwiastuje tu nic dobrego niestety ..bo gdyby była akumulacja to by faktycznie rosło. A tu Pelikanw JASYR wzięty z dwóch stron
Makler dla kogo ta sciema spędzasz tu cały swój czas od pół roku !! Jesteś bardziej zaangażowany niż ja który tu wchodzę od czasu do czasu jak mocniej spada by odkupic od was tak jak ostatnio sprzedawaliscie mi 10k po 2,19-2,20 aż strach pomyśleć co będziesz robił jak nie bedziesz tylko obserwował z boku haha
O to widzę, że brakuje Ci horyzontów, skoro zaspokajasz swoją ciekawość nie mając akcji tej podobno nic nie wartej spółki, śledząc wpisy na jej forum 24/h dobę. To jednak rozumiem. Patrz z boku jak Ci co brali MRC po 700 licząc na 1200 a jak był po 13 to pukali się w głowę że nie warto, to samo było na BML przy 25 a nie na poziomie 2,5 Bumechu jak kosztował 80 a nie 3,0 itd. Lubię takich obserwatorów i tak jak Sunexie kiedy zbierałem po 4,0 wychodziłem ponad 22 tak i tutaj poczekam na Was. W trzy lata 800 % wystarczy, ale żeby było jasne NIE MA NA TO GWARANCJI, bo to giełda i RYZYKO !!!! Więc radzę bardzo dobrze się zastanowić !!!