Dnia 2023-05-16 o godz. 19:20 ~Zarobisz napisał(a): > odda juz jutro jak poczyta w internecie ze w trendzie spadkowym sie nie zarabia tylko traci :) > > za to C I G mocny trend wzrostowy kierunek 18 zl do premiery
a co na CIG dziś spadło i już trzeba naganiać na innych spółkach?
hehe... jakoś jak pisałem o nim kilka dni temu gdy jeszcze rosło Cie nie było. Za wysoko sie kupiło, co? hihihi
Historie ciągle te same Sandman . 90% inwestorów zasadniczo traci na giełdzie. Kupują drogo sprzedają tanio . Dokładnie pamiętam jak było na CIG jak był po 0.35 . Ten sam sentyment . Albert Rokicki jak sobie dobrze przypominam nawet się dziwił ze ta spółka jest w wig40 razem z 11 bit i innymi . A tu hop i mamy 6 zł... ale teraz bałbym się kupować. Teraz to kupuję Hub właśnie. Tak na marginesie dzięki za akcję dzisiejsze . Nie sądziłem że po 0.32 uda się kupić
Dnia 2023-05-16 o godz. 20:47 ~quest napisał(a): > Historie ciągle te same Sandman . 90% inwestorów zasadniczo traci na giełdzie. Kupują drogo sprzedają tanio . Dokładnie pamiętam jak było na CIG jak był po 0.35 . Ten sam sentyment . Albert Rokicki jak sobie dobrze przypominam nawet się dziwił ze ta spółka jest w wig40 razem z 11 bit i innymi . A tu hop i mamy 6 zł... ale teraz bałbym się kupować. Teraz to kupuję Hub właśnie. Tak na marginesie dzięki za akcję dzisiejsze . Nie sądziłem że po 0.32 uda się kupić
ale to nie mnie dziekuj, tylko maruni co puscila wszystko ( w sumie bez szalu ) pkc rano :)
Dnia 2023-05-16 o godz. 19:20 ~Zarobisz napisał(a): > odda juz jutro jak poczyta w internecie ze w trendzie spadkowym sie nie zarabia tylko traci :) > > za to C I G mocny trend wzrostowy kierunek 18 zl do premiery
jak ktoś wypisuje takie pierdy to oznacza że za chwilę ubieranie na szczytach. Spodziewam się jakiegoś odwróconego spodka, potrójnego szczytu itp żeby nabrać wielu w dłuższym czasie. Ktoś ten towar musi odebrać po wysokich cenach. 18 zł? Wróżbita? To już wiem, że szczyt będzie dużo niżej. Ha ha ha