Ale sprzedałem po 1,17 zł. Taktyczne wycofanie, bo wiem, ze moje zdanie ma wpływ na zachowanie leszczy. Odkupiłem cześć po 1 zł. Muszę jakoś odrabiać, bo kupowałem po 4 zł.
Top 5 lewych espi invenszyn
1 testy covid
2 chiński n
3 najważniejsza przesyłka w historii
4 inwestor słup dla braciszka
5 każdy raport w lewymi aktywami księgowanymi od braciszka 5 razy wyżej już ich kurs
Dnia 2023-05-18 o godz. 22:40 ~Vincent napisał(a): > Kuzfa, za chwile znowu będę na stracie. Odkupiłem w okolicach złotówki. Czego się nie dotknę to tracę, masakra jakas.
Może zajmij się uprawą kartoszków albo buraka pastewnego...
Dnia 2023-05-19 o godz. 08:30 ~enki napisał(a): > Dnia 2023-05-18 o godz. 22:40 ~Vincent napisał(a): > > Kuzfa, za chwile znowu będę na stracie. Odkupiłem w okolicach złotówki. Czego się nie dotknę to tracę, masakra jakas. > > Może zajmij się uprawą kartoszków albo buraka pastewnego...
Ładnue cię zdemaskowałem i rozjechałem forumowa ścierko? Podobnie jak twojego kolesia od robienia syfu na forum szwabską przy. błędę z fryzurą na #.
Będziecie dostawać nahajem przez bespys.k za każdym razem gdy będziecie manipulować i kłamać, hahs
Jaki mózg ha ha ha. Tam jest kawałek, kupy dokładnie takiej samej jaką woził swoją ciężaróweczką. Tutaj szoferzyna nawet się teraz boi pisać pod własnym nickiem.