Że naganiał to osobny temat. Wg mnie obecny kurs to trochę sianie paniki. Przecież kasa poszła na inwestycje, o czym jest w raporcie, jednak ktoś ten papier kupuje. Oby nie zeszło poniżej 7gr
Możecie w końcu kupić po cenie emisji po jakiej obejmowali w obecnej emisji. I jeszcze kuźwa marudzicie kupujecie i nie musicie czekać na dopuszczenie .
Co miałeś proroczy sen?.powiem ci tak że najbardziej mnie wku. ....ją tacy jak ty pisząc że wiedzą co będzie w przyszłym tygodniu opróżnić latryny i tego typu banialuki a w dodatku mają goło. Ce. po 100000 tys akcji albo i nie
Ej, ej. Zwolnij kolego. Mam Ci przypomnieć Twoje posty, gdzie pisałeś, że za chwilę będzie drożej, że za chwilę będziecie kupować drożej, że nizej nie spadnie itd? Czujny też pewnie z chęcią przytoczy Ci Twoje posty. Zmieniłeś narracje, bo tulisz już minus, stąd taki nerwowy jesteś.
Chłopie pixi dixi Ty się nie nadajesz do grania na nc jak Ty tak reagujesz przy minusie rzędu 20% to przy 50% pójdziesz do Castoramy szukać odpowiedzieć liny...
Inwestujesz w spółkę spekulacyjną która nic oprócz obietnic nie oferuje i albo się podepniesz pod spółdzielnie albo pogodzisz się ze stratą!
Od siebie z doświadczenia Ci podpowiem jutro będzie jakiś tam plusik ratuj kapitał, sprzedaj i nie bój kobiety przez swoje niepowodzenia czy huśtawkę emocjonalną.
Widać, że prostak niedojrzały jeszcze jesteś, naczytałeś się Zaorskiego albo innego Grafa i myślisz, że z kieszonkowego miliony zrobisz.
Posiedzisz na giełdzie kilka lat nabierzesz opanowania może kilkadziesiąt tysięcy stracisz. Przyjdzie czas, że te pieniądze o które teraz toczysz pianę będziesz traktował jak zabawę. Tym czasem zadbajmy o kondycję... Wyciągnijmy kolarzówki i zróbmy kilka kółek!
Chłopie, Ty masz ewidentny problem psychiczny ze sobą. Ja mam już znów minus, pisałem Ci jaką mam średnią ostatnim razem. Nie radzisz sobie z emocjami, od razu innych wyzywasz.