• Piracik33 człek bez honoru!! Autor: ~Takiakcjonariat [89.64.38.*]
    Przegrał zakład miał stracić się na 6 miesięcy u dalej pisze , chonor to on ma....honoru nie ..
  • Re: Piracik33 człek bez honoru!! Autor: ~Przecież [212.244.241.*]
    Przecież on ma mało akcji to co ci to przeszkadza, że sobie pisze? Mnie interesują zachowania Grubszych Ryb, a nie leszczy co mają kilkaset czy kilka tysięcy akcji - niech sobie pisze każdy co chce- tu liczy się PRZYSZŁOŚĆ, RAPORTY, KONKRETY - jeśli one będą zgodne ze strategią to kurs będzie znacznie wyżej niż te 20 PLN
  • Re: Piracik33 człek bez honoru!! Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    Dnia 2023-05-16 o godz. 09:49 ~Przecież napisał(a):
    > Przecież on ma mało akcji to co ci to przeszkadza, że sobie pisze? Mnie interesują zachowania Grubszych Ryb, a nie leszczy co mają kilkaset czy kilka tysięcy akcji - niech sobie pisze każdy co chce- tu liczy się PRZYSZŁOŚĆ, RAPORTY, KONKRETY - jeśli one będą zgodne ze strategią to kurs będzie znacznie wyżej niż te 20 PLN

piracik33 choć i może nie ma dużo akcji - skoro jego budżet pozwala jedynie na inwestycję w jedną spółkę, to zapewniam Was że to dobry inwestor radzę z niego brać przykład tak jak z sandmamn76, bo to doświadczeni inwestorzy.
  • Re: Piracik33 człek bez honoru!! Autor: ~Nieczepiamsie [5.184.237.*]
    Dla mnie w życiu zakład i honor jest najważniejszy no chyba że ktoś ma inaczej to przepraszam,
  • Re: Piracik33 człek bez honoru!! Autor: ~Ile [212.244.241.*]
    Ile ty masz akcji sandos? Masz tysiąc, dwa? jak nie masz to po co siedzisz na tym forum?

[x]
MEDICALG 1,42% 28,60 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.