• Dobry raport Autor: ~angel [91.237.136.*]
    Biznes w końcu chyba zaczął być skalowalny. To malutka spółka, tak ją trzeba traktować. Tylko powinni dokonać aktualizacji wyceny wartości niematerialnych i prawnych bo 33 mln w aktywach to lipa. Będzie za chwilę ten sam problem co w Ekipie. Uporządkują tą kwestię i jesteśmy w domu, na początku drogi ale w domu.
  • Re: Dobry raport Autor: ~Raport [5.173.81.*]
    Wstęp prezesa bardzo dobry. Daje bandzie i pokazuje konkrety które maja się wydarzyć w tym roku a nie informuje ze wydarzy sie coś dobrego. Dla mnie to fundamentalna zmiana w narracji. Podaje kwoty przewidywane które pojawią się po stronie dochodu. Jestem spokojny co do przyszłości jednak nie wjem jak na ten raport zareaguje rynek.
  • Re: Dobry raport Autor: ~Rubik [104.28.45.*]
    Muszę przecenić aktywa, bez tego nie będzie energii do wzrostu.
  • Re: Dobry raport Autor: ~gracz [83.26.195.*]
    Jest zmiana siadł i sobie wszystko wyliczył a my wiemy co i za ile i kiedy.
  • Re: Dobry raport Autor: ~gracz [83.26.195.*]
    Niczego specjalnego nie oczekiwałem ale daje pewność że biznes trwa , działa i się rozkręca l.
  • Re: Dobry raport Autor: racjonalista0220 [151.48.81.*]
    Efekty aktualnych ruchów będą widoczne pod koniec roku, jeśli ktoś nie chce czekać to polecam się wycofać z pozycji MTE
  • Re: Dobry raport Autor: ~Free [78.8.184.*]
    Przynajmniej raport bez pucowania rzeczywistości przez prezesa tyle dobrego.

Miło, że koszty mocno spadły niestety razem z przychodami, ale i tak strata jest mniejsza, więc jest jakiś pozytyw. Niemniej przydałyby się większe przychody, ale jak to mówią baby steps.
  • Re: Dobry raport Autor: ~Opinia [188.146.125.*]
    Zachowanie kursu wskazuje na brak wiary rynku w bajki pisane przez prezesunia.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.