• To co, standardzik? Autor: ~Erl [79.184.123.*]
    Dzis kwartalny i za pare dni espi o przesuniecie rocznYCH? Jak myslicie chociaz, bedzie w tym kwartalnym jakies info w ktora strone działalności idziemy? Czyli co kryje sìe pod szerokim jak ocean web3.0?
  • Re: To co, standardzik? Autor: ~src [5.184.235.*]
    Czekamy
  • Re: To co, standardzik? Autor: ~src [5.184.235.*]
    Myślałem że będzie gorzej. Nie ma tak źle. Jak opublikują roczny to tylko czekać na odsłonięcie kart. Jeśli takowe są...
  • Re: To co, standardzik? Autor: ~Erl [79.184.123.*]
    Jest kwartalny...i nie taki zły.... ale sam fakt że jest to już dobrze.... nie podoba mi się tylko to, że wszystko jest tak ogólnie pisane o tej nowej strategii....a co ma zmiana audytora do strategii to juz wgl nie wiem skoro to chodzi o raporty za wcześniejsze lata
    ...strasznie mieszają z tym tłumaczeniem...niech już coś się wyjaśni.
  • Re: To co, standardzik? Autor: ~dwdwadad [88.156.215.*]
    Wejście w taką działalność IT, to jeden z łatwiejszych sposobów na wytransferowanie pieniędzy ze spółki, bo panie klepiemy jakiś kod, a że nie działa, to trudno. Także bacznie obserwować akcjonariusze xD i tak już jesteście straceni, dobrze, że mam tu tylko 1000zł w plecy.
  • Re: To co, standardzik? Autor: ~src [83.26.172.*]
    Największy akcjonariusz to prezes.
  • Re: To co, standardzik? Autor: ~On [46.204.13.*]
    Dobrze że dali kwartalny raport i może w końcu tego 31 maja dadzą ten zaległy roczny 2021 no i za 2022 rok i zostaną wznowione notowania...Tak poza tym to tutaj jest tak mało akcji, że aż się prosi żeby tym mocno bujnąć...
    Najpierw trzeba jednak czekać na tego 31 maja i czy znowu nie wywiną jakiegoś numeru....żeby znowu sobie kupić czas, bo o to chyba tutaj jedynie chodzi. Za chwilę będzie rok jak notowania zostały zawieszone...
    Po ile Albin i Pszczoła mają te akcje?
  • Re: To co, standardzik? Autor: ~src [83.26.172.*]
    Pszczoła chyba brał z rynku.
    A prezio różnie.
    Ja sobie życzę by prezio oddał komuś pakiet i by tu ktoś wszedł z nową działalnościa bo Albin do biznesu to tak średnio się nadaje
[x]
PLGROUP -13,64% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.