Dzis kwartalny i za pare dni espi o przesuniecie rocznYCH? Jak myslicie chociaz, bedzie w tym kwartalnym jakies info w ktora strone działalności idziemy? Czyli co kryje sìe pod szerokim jak ocean web3.0?
Jest kwartalny...i nie taki zły.... ale sam fakt że jest to już dobrze.... nie podoba mi się tylko to, że wszystko jest tak ogólnie pisane o tej nowej strategii....a co ma zmiana audytora do strategii to juz wgl nie wiem skoro to chodzi o raporty za wcześniejsze lata
...strasznie mieszają z tym tłumaczeniem...niech już coś się wyjaśni.
Wejście w taką działalność IT, to jeden z łatwiejszych sposobów na wytransferowanie pieniędzy ze spółki, bo panie klepiemy jakiś kod, a że nie działa, to trudno. Także bacznie obserwować akcjonariusze xD i tak już jesteście straceni, dobrze, że mam tu tylko 1000zł w plecy.
Dobrze że dali kwartalny raport i może w końcu tego 31 maja dadzą ten zaległy roczny 2021 no i za 2022 rok i zostaną wznowione notowania...Tak poza tym to tutaj jest tak mało akcji, że aż się prosi żeby tym mocno bujnąć... Najpierw trzeba jednak czekać na tego 31 maja i czy znowu nie wywiną jakiegoś numeru....żeby znowu sobie kupić czas, bo o to chyba tutaj jedynie chodzi. Za chwilę będzie rok jak notowania zostały zawieszone... Po ile Albin i Pszczoła mają te akcje?
Pszczoła chyba brał z rynku.
A prezio różnie.
Ja sobie życzę by prezio oddał komuś pakiet i by tu ktoś wszedł z nową działalnościa bo Albin do biznesu to tak średnio się nadaje