Pod jego nieobecność asystent zaproponował wieśniakom: patrzcie na tę ogromną klatkę i te wszystkie małpy, które skupił. Sprzedam je wam po 25 dolarów, a gdy mężczyzna wróci z miasta, odsprzedacie mu je po 50 dolarów. Wieśniacy wydobyli swoje oszczędności i wykupili wszystkie małpy.
I nigdy więcej nie zobaczyli już ani owego mężczyzny ani jego asystenta – tylko same małpy.
Wpisujcie po ile macie akcji i po ile chcieliście je sprzedać bo już się to nie uda.
No są i nie ukrywam tego wiec moje intencje są proste i zrozumiałem dla wszystkim! Mam akcje wiec się udzielam na forum akcji spółki która posiadam ale.wez mi wytlumacz swoje ?
Dnia 2023-05-15 o godz. 09:17 ~Prezes napisał(a): > No są i nie ukrywam tego wiec moje intencje są proste i zrozumiałem dla wszystkim! Mam akcje wiec się udzielam na forum akcji spółki która posiadam ale.wez mi wytlumacz swoje ?
Lubię takie emocje. Ja mogę sobie pisać i tylko pisać. A co ty właściciel zrobiłeś żeby raport był poza pisaniem tu? Tylko "click" i tu się kończy wsparcie dla swojej spółki? Trochę za mało. A potem łe łe łe nie można sprzedać.