• To nie squabber spompował Autor: ~ggggg [37.248.161.*]
    Dlugo tu siedze i duzo widzialem. To nie jest pierwsza rekomendacja od squabbera na amrest, wczesniejsze reko od nich na bodajze 26pln wydali przy poziomie 18 pln na jesien zeszlego roku. Amunicji squaberowcow wystarczylo na podbicie z 18.20 pln do 18.50 a obrot to byl max 4 mln(ewidentnie fund im upchnal wowvzas pozycje). Sam nierozumiumiem dlaczego akurat teraz insider lub fund podbil, tak jak nie rozumiaem spadkow. Trudna spolka.
  • Re: To nie squabber spompował Autor: ~ggggg [37.248.161.*]
    Zauwqzyliscie tez ze jak na takie obroty i niemal 30% w gore od 18 do 23 w 4 dni, to ruch na forum jest mały? PrEciez jakby to ulica od squabbera podbiła to tu dziennie byloby 100 postow pro-wzrostowych. Zobaczcie sobie forum sfinksa np. Bardzo podejzana sprawa, ewidentnie fund lub ktos duzy za to odpowiada, heh te obroty z 4 dni sa wieksze niz byly tu przez pol roku a na forum wlasciwie cisza.
  • Re: To nie squabber spompował Autor: ~Dusigrosz [37.47.251.*]
    Forum to taka ciekawostka, duży ruch na spadki wczoraj i dziś a kurs się trzyma. Mam akcje więc liczę na większy zysk, siedzę tu już ponad rok, ruch są dość nerwowe ciężko wyczuć o co chodzi.
  • Re: To nie squabber spompował Autor: ~cel [85.222.101.*]
    spokojnie, ja obstawiam dojście do 35zł
  • Re: To nie squabber spompował Autor: ~max [185.69.116.*]
    a ja obstawiam dojście do 9 zł. po co takie gadanie, co to kogo obchodzi co ty obstawiasz?
  • Re: To nie squabber spompował Autor: ~Dusigrosz [37.47.251.*]
    Trzymam kciuki niech się dzieje co chce
[x]
AMREST -5,56% 13,60 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.