• Stali bywalcy pytanko Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Dla odmiany na poważnie, a co tam. Kurs nam się odbił od luki i co dalej? Obstawiacie drugi niższy szczyt czy ponowny atak? Na dwoje babka wróżyła.
  • Niki...na serio to wstydu nie masz.. Autor: ~Piracik33 [146.70.94.*]
    Nikt ciebie na powaznie brac nie na prawa po tym co wypisywales na forum to raz...
    A dwa to nawet teraz piszesz na zlecenie pryncypala badajac nastroje wsrod inwestorow.....ZENADA
    Na tak banalne zabiegi socjotechniczne to nikogo nie zrobisz.
    Ale licze ze kurs pojdzie ponizej 18 I to grubo zeby mozna jeszcze wiecej zabrac Wam akcji po taniosci....
  • Re: Niki...na serio to wstydu nie masz.. Autor: ~mdg [31.61.246.*]
    Ważne żeby ciołki ze stratą oddawały
  • Re: Niki...na serio to wstydu nie masz.. Autor: ~Dany [31.60.241.*]
    Ta spółka ma ogromny potencjał, wchodzą na kolejne rynki, wprowadzają nowe produkty do sprzedaży, przychody rosną, można być spokojnym o tą spółkę, jeśli chodzi o inne ciekawe spółki, to polecałbym Milton Essex (kapitalizacja 13mln), który działa w branży AI, niedawno podpisali umowę ze spółką z Polskiej Grupy Zbrojeniowej na sprzedaż biometrycznych bramek bezpieczeństwa, poza tym są bliscy komercjalizacji innowacyjnego urządzenia do diagnostyki alergii przy pomocy sztucznej inteligencji
  • Re: Niki...na serio to wstydu nie masz.. Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Kwintesencja forum… jeżeli się kłócisz to jest ruch w temacie na maxa. Jeżeli pada kwestia merytoryczna, poza szczekaniem piracika, dyżurnego forum, żadnej sensownej wypowiedzi na zadane pytanie. Pozdrawiam zajadłych forumowiczów
  • Re: Niki...na serio to wstydu nie masz.. Autor: ~TrzNaHaku [37.30.123.*]
    Syp Niki a nie pier…
  • Re: Niki...na serio to wstydu nie masz.. Autor: ~Szok [5.184.235.*]
    Ci z 20.30 trochę powisza hahaah
  • Re: Piracik33 Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    mówiłem że nie będzie rosło i co zonk, nie zawsze rozsądnie wpychać całą kasę w jedną spółkę, przykro chyba gdy cała giełda mocno do góry atu w dół no nie ???
  • Niki ,sanderos I inne fundowe ludki Autor: ~Piracik33 [146.70.94.*]
    Niki ,Sanderos obiecujecie to sypac bo mi tylko za 17.90 na waciki wpadlo dla zony.
    Zaczynamy podjadac a nie ma co:)
    Ponizej 18 I to grubo mialo byc.....hahahaha
    Jak zawsze duzo gadaja malo robia fundowe ciamajdy...
  • Re: Piracik33 Autor: ~Anavrin [81.166.83.*]
    A kto wpycha całą kasę w jedną spółkę? Nie znam takiego
  • Ja inwestuje prawie za calosc.... Autor: ~Piracik33 [146.70.94.*]
    Ja mam 98% w jednej spółce ze srednia okolo 12zl.....masz jakis z tym problem:):)
    Na gieldzie oprocz wiedzy I szczescia trzeba miec tez jaja zeby zarabiac naprawde duze pieniadze. I tylko prosze nie uswiadamiaj mnie bo inwestuje za swoje :)
  • Niki w twoich ustach to mega komplement:) Autor: ~Piracik33 [146.70.94.*]
    Niki widze ze bardzo drazni cie moja osoba . W sumie to sie nie dziwie bo widzisz ile zarobilem na spółce od pazdziernika majac taki udzial w portfelu perelki. Ale to dla mnie sie nie liczy. Liczy sie to ILE WASZ FUNDUSZ STRACIL , melodia dla moich uszu.
    A wracajac do twojego jak zawsze poruszajacego emocjonalnie I na wysokim poziomie posta chcialbym zadac pytanie. Co takiego merytorycznego napisales od pazdziernika? Tylko negatywnie o spółce w stylu bedzie spadac. A do historii tego forum przejdzie twoja nagonka ze fundusz(dla ktorego pracujesz) wyszedl ( przypominam ze to bylo zejscie pod prog w wiadomym celu) ze spoki I wracamy na 12zl moze nizej.....
    Moja rada jest taka. Skoncz Wasc,wstydu oszczedz bo wszyscy wiedza w jakim celu tu jestes.
[x]
MEDICALG 0,25% 39,40 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.