Jeszcze do niedawna mozna bylo sie pochwalic ze na naszym forum w odroznieniu od innych nie ma chamstwa i prostactwa. Fundowe pismaki typu Sanderos czy Niki naganialy na spadki czy zniechecaly do spolki ale w sposób kulturalny. Ale niestyty od niedawna dolaczylo nowe fundowe IP ktore pisze wyprawki oderwanie od rzeczywistosci,pokazujace ZEROWEA wiedze o spolce (ale to nie problem) ,pisze i odpowiada sobie w jednym watku zmieniajac NICK ( nic nowego bo sanderos robi to od pazdziernika),to tez nie problem ale jezyk ktorym sie posluguje to juz jest niedopuszczalne. Widac ze nagony pomimo ze sie dwoja i troja nie wyciagaja akcji bo nikt rozsadny nie odda papieru przy taiej cenie i to najwyrazniej wyraz bezsilnosci:) Pozdrawiam cierpliwych:)
Ja widzę że niestety z towarzystwa które tu miało akcje przy 5-7zł to już wszyscy sprzedali i teraz tylko kręcicie kółka wolumenem 1-2k akcji. Prędzej czy później was odetnie i po przekroczeniu pewnych poziomow cenowych już będziecie bali się wejść ponownie. Znikniecie z forum szybciej niż wam się wydaje...
A ja sobie cierpliwie czekam ze średnią 7zl bo wiem że ktoś kto mi te akcje oddał kupował je po 18zl lub drożej...
A wiec tak moj drogi Funduszowy pacholku.:)
Jezeli chodzi o slowo I honor to jestescie ostatnimi osobami ktore powinny sie wypowiadac w tej kwesti bo sprzedajecie sie za pare zloty. ....
Druga sprawa to naucz sie czytac ze zrozumieniem, dael z Nikim przewidywal termin jednego tygodnia a nie miesiaca,gdzie kurs poszedl z 16 na 18,6zl wiec po co robisz z siebie klauna jak mozna wsYstko sprawdzic w historii forum bankiera.
RoUmiem wasza flustracje I nie czyste zagrywki bo zamiast zarabiac to tracicie,a raporty niedlugo wiec premi nie bedzie:):)
Milego wekendu nagonie:)