• Będzie pompka pod raport? Autor: ~Rewident [37.225.19.*]
    Czy raczej zjazd po publikacji wyników za pierwszy kwartał?
  • Re: Będzie pompka pod raport? Autor: ~Noo [31.0.51.*]
    Tak
  • Re: Będzie pompka pod raport? Autor: ~Xy [5.172.236.*]
    Tak! To znaczy up?
  • Być może Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Raport będzie lepszy niż wiele osób sądzi. Być może część szkoleniowa przyniosła zysk lepszy od oczekiwanego.. Mają duża ofertę szkoleń coś ciągle robią zawsze parędziesiąt tysięcy czy może nawet kilkaset tysięcy zysku l. Zobaczymy co ze sprzedażą sprzętu szkoleniowego.. Nadal czekamy na informacje o kluczowym znaczeniu tj granulat patenty nowe pomysły. Za dużo nie ma co oczekiwac ale jakiejś tragedii nie powinno być. Wiele osób na tym forum ma dużo do powiedzenia krytykują innych a nie mają pojęcia nawet o progach raportach itd nie odróżniają wymagan wobec członków zarządu od tych dla głównych akcjonariuszy. Dziwią się że to ci głowni wykładają kasę na projekty piszą że biorą akcje z drukarki raz że za darmo potem że jednak za pół miliona czy milion. Nie zastanawiają się na co są te środki tak pilnie potrzebne. Obrzucają błotem wszystkich i wszystko jak stara kataryna pisząc w kółko to samo w dodatku kompromitują się niewiedza dotyczącą podstaw inwestowania myląc podstawowe pojęcia i przepisy. No ale nic z tym nie zrobimy. Ja myślę że warto poczekać a przy tych poziomach raczej z akcjami a nie gotówką. Mam nadzieję że się będziemy razem cieszyć. Razem z głównymi właścicielami z paroma innymi podprogowo z zarządem z właścicielami Yoshi i że ta inwestycja w końcu przyniesie nie tylko spekulacje ale jakieś podstawy fundamentalne.. Głowa do góry. Miłej niedzieli. Granulat nadal jest potencjalnym hitem. Trzeba czasu
  • Być może Autor: ~Myślący [46.77.145.*]
    Dnia 2023-05-14 o godz. 10:43 ~MuchaSlawomir napisał(a):
    Granulat nadal jest potencjalnym hitem. Trzeba czasu

Informacja o uruchomieniu produkcji granulatu zwabiła mnie do zainwestowania kapitału. Przypominam, iż było to ponad dwa lata wstecz. Ja już nie daję temu patentowi większych szans . Szanse może mieć natomiast bakteriostatyczna włóknina. Ale prace nad nią mają się zakończyć pod koniec roku.
    "MuchaSlawomir" ciągle oczekuję na informację o celach i cenie emisji akcji.

• Re: Być może Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Z takimi pytaniami powinieneś zwrócić się dk Zarządu. Ostatecznie to nie jest informacja tajna w sensie takim że tak czy siak muszą podać w raporcie informacje o przychodach z esmoji akcji oraz i formacje dotyczące subskrypcji i wyników tego się nie da ukryć. Każdy oczekuje ze będzie miał podane na tacy a to MC a nie główny parkiet tutaj teoseczke inaczej to przebiega. Zapewne ostatecznie informacje zostaną podane ale być może wtedy będzie nieco inny układ akcjonariatu. Ja mogę tylko powiedzieć jedno że spółka ma dużo szerzesze możliwości niż skromny zuczek na forum bankiera. Może dowolnie lub prawie dowolnie kreaoeac politykę informacyjna. A to że postępują tak a nie inaczej ukazuje ich ogólne podejście do obowiązków informacyjnych. Dobrze by było żeby lakcjonarousz był partnerem a nie dawca kapitału dla tej czy innej grupk. Może to się kiedyś zmieni a na razie jest jak jest. To czy jest to filament czy włóknina ma znaczenie ale sama ideą wykorzystania nanotechnologii jest bardzo zblizona. Generalnie chodzi o to że nie pokrywa się powierzchni dodatkowa warstwa która można uszkodzić tylko ma oba pewne właściwości bakteriostatyczne w całej objetoaci. Czekamy na dobre wieści. A pytania można kierowac do spółki dorga elektroniczna spółka ma obowiązek odpowiedzi na pytania zadawane przez akcjonariuszy dotyczące przebiegu nwza akcjonariuszy uczestników planów itd tylko nikt dosłownie nikt takich pytań nie zadaje dzięki temu spółka nie musi na nie odpowiadać
  • Re: Być może Autor: ~Jan [5.173.27.*]
    Miejmy nadzieję.że im wyjdzie i to i to.
  • Raport Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Zobaczysz że im wyjdzie. Tak samo jak dzisiejszy Raport okaże się dużo lepsxy od oczekiwań z konkretnym zyskiem części szkoleniowej na poziomie minimum 150 tys zł za I kwartał tego roku. Część osób ma nierealistyczne oczekiwania a tu trzeba czasu machina się rozpędza. Teraz kurs odzwierciedla niska jak mogę domniemywać ocenę spółki przez akcjonariuszy ale to może się zmienic. Trzeba tylko i Aż SUKCESU GRANULATU FILAMENTU oraz dużo lepsze polityki informacyjnej i UCZCIWOŚCI
  • Raport Autor: ~Myślący [46.77.145.*]
    Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*] 2023-05-14 20:47
    Z takimi pytaniami powinieneś zwrócić się dk Zarządu. Ostatecznie to nie jest informacja tajna w sensie takim że ......

Zwracam się do osoby która deklarowała nam na forum, że wybiera się na NWZA i dopyta się o odpowiedź na nurtujące nas pytania.
    Wiem, że na walnym był/ byli też drobni akcjonariusze których łączny wolumen akcji wynosił około 7 mln. Myślałem, że byłeś również uczestnikiem tego spotkania.

Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*] 2023-05-15 14:50
    Zobaczysz że im wyjdzie.
    Trzeba tylko i Aż SUKCESU GRANULATU FILAMENTU oraz dużo lepsze polityki informacyjnej i UCZCIWOŚCI

Z tym stwierdzeniem się zgodzę pod warunkiem wykreślenia słowa tylko
    Trzeba Aż SUKCESU GRANULATU FILAMENTU oraz dużo lepsze polityki informacyjnej i UCZCIWOŚCI
  • Wyniki za 1 kwartał Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Kula w płot
    Gdybym wykazał wszystkie akcje to bym został zgłoszony w wykazie akcjonariuszy psoqidajqcych ponad 5 procent na nwza czyli wystarczy zgłosić zaledwie 5 mln z kawałkiem. Mozna pojechać z mniejszą liczba akcji ważne żeby być. Ty nie byłeś i na wza też nie będziesz zapewne. Liczy się prawda która znajdzie odzwierciedlenie w kursie wcześniej czy później. Na razie zobaczymy dzisiejszy Raport kto ma rację ja obstawiam min 150 tys zysku za 1 kwartał
  • Re: Raport Autor: ~Akcjonariusz [37.225.29.*]
    Przecież komunikacja "spółki" z akcjonariuszami nie istnieje. Sam osobiście kilka razy wysyłałem email z zapytaniem i ani razu nie uzyskałem wiadomości zwrotnej.
  • Re: Być może Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Musiałeś mnie uszczypnąć w twoim kolejnym elaboracie o niczym:) Trudno, widocznie masz taką potrzebę bycia najlepszym na tym anonimowym ścieku, zwanym forum:) Napisałeś, że głowni akcjonariusze wykładają pół miliona albo i milion na projekty. Na pewno masz rację, bo jakżeby inaczej, ale gdybyś mógł uściślić; kto, kiedy, ile? Nie znalazłem takiego infa, więc gdybyś mógł oświecić małe, forumowe żuczki. Bylibyśmy wdzięczni.
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.