Tak, tak Bigos, Buffet, J23, a teraz księgowy, czy mówi Ci to coś:
Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Szybko im poszlo zwalic kurs z +4% na -4 wczoraj a dzisiaj mysla co zrobic bo ponizej 1,10 bedzie duzo chetnych np.ja i nie oplaci im sie dalsza zwala ja sie wczoraj troche obkupilem po 1,1220 na zamku i po 1,13 lacznie 25kilo akcji i te ponad 4kilo na kupnie co zostalo na zamku to moje bylo wczoraj
Jak pokażą jakiś raport że monetyzacja lepiej ruszyła to będzie przełom. Jak nie to bedzie trzeba czekać na kolejne raporty. W końcu te nowo dolączane usługi powinny dać efekt na zysku netto a nie tylko w przychodach
Z tego co komunikują to spolka fajnie sie rozwija i wciąż rozszerzają swoją dzialalnosc to musi sie odbic na kursie teraz czas na kumulacje dobrze ze wczoraj nie odjechal bo sobie kupilem pod koniec sesji i dzisaj jak zjada ponizej 1,10 tez kupie
Zysk się wcale nie odbija. Cały czas jest około 0. Cały ten rynek rośnie kosztem obniżania marży. Bez optymalizacji kosztów operacyjnych i rekurencyjnych przychodów niezależnych od transakcji to się po prostu nie uda.