Możliwa podbitka w okolice 4,9 ale że papier w trendzie spadkowym to mało prawdopodobna więc zgodnie z trendem należy oczekiwać wybicia dołem z trójkąta i zjazdu kursu w okolice 3,26 co najmniej !
Nie wiem na co tu liczycie tak jak mówiłem sprzedaż akcji przez prezesa to najgorsze info dla spółki jak pisał ze3.5 może nie wytrzymać to wszyscy się śmiali i pisali o szybkim powrocie na 5.5 ja się pytam gdzie ten po powrót i uważam a wręcz jestem prYkonany że będzie dużo niżej od zakładanych 3.5
Z całym szacunkiem, ale robisz AT na spółce gdzie przez dwie godziny sesji było 5 czy 10 akcji w obrocie? ...a do 14:00 nawet 1000 się nie przemieliło? Przecież przy takich obrotach można rysować dowolne wykresy. Pozdrawiam. D
Dzisiaj po super wynikach kurs zjechał tylko - 5,21% Ale , nic się nie stało bo spadek odbył się na niskich obrotach więc się nie liczy tak że spoko . Nawet jeśli kurs zjedzie na 2 na niskich obrotach to i tak nie będzie miało żadnego znaczenia bo spadek przy niskich obrotach się nie liczy. :)
Tak...bo AT uwzględnia to, czy premiera jest udana czy nie :D
Skończ fantazjować :D Fuksa miałeś z tą Twoją "analizą na mizernych obrotach" i teraz speca z siebie robisz :D
Znajdziesz mnie na kilku innych spółkach i też zjazdy się sprawdzają niestety. Sam nie wiem skąd mam nosa do zwał być może dlatego że napatrzyłem się przez 32 lata na GPW od jej otwarci w 1991r
nie tłumacz się temu cymb alowi, sam pisał ze sobą z 1 ip, zmieniał nicki dawno to było temu ale pamiętasz jak naganiał na 12 zł. TO jest najgorszy sort trola, nic więcej. Ty w którymś poście wyżej podpisałeś się nicsmieszengoveltechniczny- dla kumatych wiadomo, dla niektórych za trudne. Nie chce mi się komentować kursu spółki i jej zachowania, ciekawi mnie za ile kupili te 900 kilo- obawiam się że za bardzo mało, obawiam się że za tyle ile brano zanim weszli na new connect- czyli po 2 złote chyba? kto pamieta?
P.S. zrobiłem przegląd spółek na newconnect- wyszło mi że madmind to spółka do dojenia idi otów- jedna gra.... druga nikt nie kupił, 3 w planach.. dla niezdecydowanych czas sie przesiąść.
P.S. 2- reasumując to groszowa spółka,niszowa, na groszach będzie nowy troll (ojo)wmawiał wam że wyskoczy na 3 zł. mam 1k akcji tylko po to zeby skoczylo na 6 pod jakies trefne info. jak na art games z climberem, ze bedzie madmind nominowany hahhahaahahah
Przecież to jest zwykły troll i kl.un forumowy. On nie ma ani 1 akcji. Siedzi tu już pare lat i zaklina samego siebie ze spadnie na 50groszy. No i że grubasy sprzedały za 1 zł. Hehe. Tego gł.ba brać na poważnie to jak chodzić w zimie boso po lodowisku. Szkoda czasu na tego nieudacznika.