Przejecie akcji za 50% wartości za niewielki koszt- kilkudziesięciu negatywnych komentarzy? Przecież to nic trudnego. Koszt niski, a do zarobienia miliony.
Też tak myślę. Gra wypuszczona w wersji EA i miała dużo negatywnych komentarzy dostępnych na oficjalnej stronie PDG do ostatniego dnia przed premierą. W tej sytuacji trudno było się spodziewać komentarzy >80%;) Wg mnie po premierze powinno być 70-80% pozytywnych ocen. Ale 33%???!!! - skoro beta miała 86%??? Na GPW działają grupy, które trzepią leszczy majowych z ich kasy - ot i cała tajemnica dzisiejszej tragedii a akcjach PGD:(
Zmowy raczej nie było po prostu trzeba znać gatunek. Gra jest unikatowa ale zabudowana. Bugi są normalka ale tu macie jeszcze przedpotopową grafikę którą trzeba dopiero pokochać...mam na myśli samą grę i jej mechanikę. Teraz peak będzie na rosnal. Szkoda mi tych co oddali. Bardzo szkoda, bo to ujadanie dzień wcześniej na forum było olbrzymie. Dziś te same gostki są szczęśliwe bo odebrali tanio akcje...szkoda. Czy owinniśmy wrócić na 40 z czasem? Pewnie i wyżej