Nie wiem ale coś ciekawego tu się odstawia; coś czego według mnie nie rozumie połowa akcjonariuszy. Jakaś niebywała nagonka, wręcz ujadanie w postaci wyrzygu jakiś odklejonych tematów o ubieraniu itp. A z drugiej strony jest już w końcu umowa, która z czasem zacznie na pewno prosperować. Ktoś mocno rano wyrzucał, ale czy przypadkiem nie był to jakiś element porozumienia o którym jeszcze nie wiemy. Według mnie kurs został celowo zdławiony, tylko w jakim celu??
"Według mnie kurs został celowo zdławiony, tylko w jakim celu" - ewidentnie widać to było. Dlaczego zdławiono wystrzał na open ?? Ktoś ładnie rysuje wykresik....może chodziło o domknięcie luki, żeby mogło dalej rosnąć, a może ktoś ma inny scenariusz ??
Moze słabe wyniki za Q1? Tyle ze raczej nikt się nie spodziewała jakichś mega wyników. Rok temu było ledwo na plusie. Qiadomo ze tu liczy się przyszłość
Jedno jest pewnie, trzeba obecną sytuacje przeczekać, i monitorować bo według mnie, ktoś to wszystko zablokował i wręcz storpedował, przy okazji bombardując forum (na naprawdę duża skale) jakimiś totalnymi głupotami nie po to żeby stracić...tylko zarobić.
Ta maksyma ma sie do tej sytuacji nijak
Ani paniki tu nie bylo a kurs byl duzo wyzej i na wiekszych dziennych obrotach kiedy sytuacja byla niepewna. Ani zadnej euforii tu nie bylo. Kiedys byla to kurs byl na 4 zl. Ta stacja jest zupełnie inna. Duzy gracz albo kilku ma plan i rozgrwa go skurupulatnie. Widocznie w planie nie bylo ze ma byc wystrzal po espi wiec go nie ma. Mniejszych graczy jest latwo wystraszyc. Jak tu ktos juz pisal. Nie ma sensu kopać sie z koniem. Jesli ktos chce zanizyc jeszcze to trzeba poczekać. Byc moze i zejdzie jeszcze ponizej 1 zl. Nie da sie nawet takiej opcji wykluczyć. Chociaż wątpię. Za duzo dobrych info.