• Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Popuściłem [46.169.19.*]
    do dzisiaj wszyscy czekali na upragnione info, info przyszło i kurs jest w czarnej dziurze ! jak to rozumieć? Ja nie pojmuję tego :(
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Hehehe [5.173.200.*]
    A co tu jest do tłumaczenia. Pieniadze sie z powietrza nie biorą. Ktos musi stracic zeby inny mogl zyskac. Tu sie wielu dziwi i o to właśnie chodzi
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Rysiek [37.128.41.*]
    Brzydka świeca zasłona czarnej chmury lecimy jutro nizej
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Anonim [31.61.170.*]
    Nie wiem ale coś ciekawego tu się odstawia; coś czego według mnie nie rozumie połowa akcjonariuszy. Jakaś niebywała nagonka, wręcz ujadanie w postaci wyrzygu jakiś odklejonych tematów o ubieraniu itp. A z drugiej strony jest już w końcu umowa, która z czasem zacznie na pewno prosperować. Ktoś mocno rano wyrzucał, ale czy przypadkiem nie był to jakiś element porozumienia o którym jeszcze nie wiemy. Według mnie kurs został celowo zdławiony, tylko w jakim celu??
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~1234 [87.206.247.*]
    "Według mnie kurs został celowo zdławiony, tylko w jakim celu" - ewidentnie widać to było. Dlaczego zdławiono wystrzał na open ?? Ktoś ładnie rysuje wykresik....może chodziło o domknięcie luki, żeby mogło dalej rosnąć, a może ktoś ma inny scenariusz ??
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Prselom [83.21.186.*]
    Moze słabe wyniki za Q1? Tyle ze raczej nikt się nie spodziewała jakichś mega wyników. Rok temu było ledwo na plusie. Qiadomo ze tu liczy się przyszłość
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~One2 [46.134.106.*]
    Jeżeli nic Ci nie mówi powiedzenie „Kupuj plotki, sprzedawaj fakty” to znaczy, że albo za krótko jesteś na giełdzie, albo niczego się nie uczysz.
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Anonim [31.61.170.*]
    Jedno jest pewnie, trzeba obecną sytuacje przeczekać, i monitorować bo według mnie, ktoś to wszystko zablokował i wręcz storpedował, przy okazji bombardując forum (na naprawdę duża skale) jakimiś totalnymi głupotami nie po to żeby stracić...tylko zarobić.
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Tomasz [89.78.68.*]
    Musicie połączyć kropki, udziały i ludzi. Wówczas skierujcie swoje oczy na sam szczyt.
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Wito [188.147.76.*]
    Kupuj panikę - sprzedawaj euforię
    —-Rafał Zaorski —-
    Coś jeszcze potrzebujesz wyjaśnić ?
  • Re: Kto mi wytłumaczy ? Autor: ~Lol [5.173.200.*]
    Ta maksyma ma sie do tej sytuacji nijak
    Ani paniki tu nie bylo a kurs byl duzo wyzej i na wiekszych dziennych obrotach kiedy sytuacja byla niepewna. Ani zadnej euforii tu nie bylo. Kiedys byla to kurs byl na 4 zl. Ta stacja jest zupełnie inna. Duzy gracz albo kilku ma plan i rozgrwa go skurupulatnie. Widocznie w planie nie bylo ze ma byc wystrzal po espi wiec go nie ma. Mniejszych graczy jest latwo wystraszyc. Jak tu ktos juz pisal. Nie ma sensu kopać sie z koniem. Jesli ktos chce zanizyc jeszcze to trzeba poczekać. Byc moze i zejdzie jeszcze ponizej 1 zl. Nie da sie nawet takiej opcji wykluczyć. Chociaż wątpię. Za duzo dobrych info.
[x]
MPAY -3,47% 0,32 2025-10-10 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.