• Depozytaiusz Autor: ~ciekaw [178.73.37.*]
    Czy ktoś coś na ten temat? Debiutów nie ma, to może chociaż to im wyjdzie - ale nie ma nigdzie info czy mają jakieś fundusze czy wyłączanie jak zwykle na zasadzie PR pieprzenie?
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~Samson [37.47.126.*]
    Depozytariusz to ciezki kawał chleba i można sie przejechać.Nie ma pod co grać bo brak debiutów a koszty spólka ma .Poza zyskiem z akcji genomtec nic nie wiadomo .25.05 wyniki za 1 kwartał to może coś ruszyć kursem przed wynikami.raport za 2022 fatalny wręcz bym powiedział że spodziewałem się wodospadu a tu cisza....
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~INCbankrut [37.47.189.*]
    Co ja najlepszego zrobilem, ze uwierzylem sliwie? Mam 25% kwoty, ktora zainwestowalem w ten szajs. Jesli kiedykolwiek cena dojdzie do 8 zlotych to wyrzucam PKC i nigdy wiecej nie uwierze facetowi z mojej uczelni. wstyd panie psorze, wstyd
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~leszcz [37.47.187.*]
    W 100 Proc zgoda!
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~Heh [5.184.240.*]
    Też jestem zawiedziony że prezes nie przewidział wybuchu wojny
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~Ewa [91.222.127.*]
    Wybuchu wojny? Bez żartów. Zobacz gdzie był kurs 23 lutego 2023
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~Heh [46.134.111.*]
    I co z tego? Po wybuchu wojny sytuacja była nie pewna i inwestorzy wycofywali kapitał z giełdy
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~INC12mlnstraty [178.73.37.*]
    W związku z tym cały 2022 jak wynika z raportu - nie robi nic tylko inwestuje ogromne pieniądze w depozytariusza nie mając żadnych klientów, wypłaca sobie Zarząd spore premie w 2021, wynajmuje nową siedzibę czyli podnosi koszty 2 krotnie, obniżając przychód 10 krotnie! 12 mln straty, nędzne przychody z działalności i kolejne bla bla bla.
    I jeszcze jedno - oni nie muszą wprowadzać nowych - niech wprowadzą to co obiecali Inwestorom - Polkon, Mazurska i inne, w których od dwóch lat ludzie mają swoje pieniądze ulokowane.
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~byly_klient [178.73.37.*]
    Nie mają wstydu. Tam wszyscy mają w dupie i inwestorów i swoich klientów. Liczy się tylko kasa zarządu.
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~123123 [91.192.3.*]
    Nowa siedziba firmy była potrzebna do rozwoju działalności, były wymagania co do zabezpieczeń wejść, metrażu itd. pewnie chodziło też o kwestie reprezentacyjne spółki i faktycznie w tamtym czasie, nic nie zwiastowało takich problemów.

Wielu spółek z IPO nie można wprowadzić, bo ich giełda nie zaakceptuje i tyle. Muszą zacząć albo zarabiać, albo zbankrutować.
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~Omnibus [37.47.158.*]
    Jeśli firma inwestycyjna nie wie tego ze po każdej hossie jest bessa to niech zmieni działalność. Czy to wojna, pandemia, trzęsienie ziemi jest tylko powodem do zmiany koniunktury i tak rynek działa! Tego inwestor oczekuje powierzając jej swe środki. Ze wie ze będzie zmiana koniunktury bo to wie każdy a zamiast ładować się w drogi najem to kupuje nieruchomość która można sprzedać, podnająć. Po drugie skoro gpw nie dopuści to jak te asy z Inc to sprawdziły i wpakowały inwestorów na miny. Tu jest problem z nimi. Zero strategii i umiejętności przewidywania a potem nie oni lecz inwestorzy w du… bo im zaufali
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~Haha [37.47.158.*]
    Haha dobre podsumowanie w końcu! Profesor się zdziwił ze przyszło załamanie koniunktury! Haha! Firma inwestycyjna co się dziwi ze rynek się załamał i nie można zarabiać w nieskończoność! Mistrzowie!
  • Re: Depozytaiusz Autor: ~mhm [178.73.37.*]
    Może się kolega nie doczekać.

[x]
INC 3,33% 1,71 2026-05-18 15:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.