Czy Wy Zenki macie od wpisu płacone czy od spadku. Bo za bardzo nikt się Wami nie przejmuje. Jedynie Wasze teksty to tragedia. Za wiele szkół to Pan zapewne nie ma.
Ja liczyłem że wyniki będą dobre i od tego uzależniałem czy zostanę w spółce jeszcze czy dziś z niej wyjdę ! i wyszedłem z wielką radością bo dziś spadki bardzo malutkie, jakby spadło o 30 % to miałbym dylemat co robić a tak nie miałem. Ustawiłem zlecenia kupna na -20 i -25 % jak na razie, ale czy je utrzymam czy wycofam to nie wiem, Bez poprawy wyników i spadku do 3 zł chyba papieru ruszał nie będę jako inwestycję.
i slusznie, szkoda kasy.. Zobacz ile spolek pokazalo swietne wyniki! Tam sa perspektywy, a tutaj bedzie juz tylko upadlosc wczesniej czy pozniej! Kazdy inteligentny inwestor tak uwaza!
Trole spadkowe bez akcji nie mają prawa bytu na tym forum, bo po co? A stulanie głupot dzień i noc od razu świadczy że chcą tańszych akcji. Tyle w temacie. Serinus w końcu odbije. Wiem jak to działa. Koncesje są w końcu się dowierca i kasa popłynie na lata. Trole spadkowe wiedza i na akcje polują. Tyle w temacie. A Pan Zenek to prostaczek jakich mało. Jak już się odezwie to tragedia.
hahaha.. tak tak masz racje... skoro sa koncesje to musza sie dowiercic.... zaskocze... moga nigdy sie nie dowiercic do niczego, a koncesje maja swoja waznosc.. spolka moze do tego czasu upasc! po drugie, wiesz ile jest lub bylo spolek, ktore tak jak serinus od paczatku bycia na gieldzie jedynie spadaly i nigdy nie odbijaly.. no chyba, ze masz na mysli te kilka procent do gory co jakis czas... I pomomo braku odbicia takie spolki znikaly z gieldy... Widac malo jeszcze widziales! Tu bedzie pewnie podobnie!
Panie Zenku. Ale Pan wie , że my wiemy jaka jest Pana rola tutaj i nie musi się Pan wysilać. No chyba że od wpisu Panu płacą to proszę bardzo. Życzę miłego dnia i też mam nadzieję że Pana poznam. Hi, hi.