• Nie wariować nie jest tak źle straty nie ma.. Autor: ~Gin [46.151.21.*]
    Obstawiałem 2-4 mln zysk netto no i jest 3 z małym hakiem, jeżeli zarząd przestanie pierdzieć w stołki uchwali pożądną dywidendę myśle że około 10 Zeta+- 2 i w końcu przeprowadzi na główny to jest szansa zaistnieć jako pożądna spółka pan prezes powinien przestać tak być pazerny zgoda buduje niezgoda rujnuje i niech kupuje własne gniazdko tak mówi Warren
  • Sorry Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    .. ale prezes wygląda i zachowuje sie tak jak by wpadł do wanny z woda i wołał pić, już napisałem w innym poście o co kaman , nie zareagowali w porę na otaczający rynek trwając w przekonaniu że nie ma konkurencji a rynek nie lubi próżni i drobni dystrybutorzy złota mniej pażerni obskubali żołędzie z przychodów = tyle w temacie

jeszcze raz jak kupowałem sztabke 10 g po 2840 to w MNS była po 3100 = kogo oni tam zatrudniaja do qrwy nędzy
  • Re: Sorry Autor: ~guest [31.61.252.*]
    Niektórzy z tych drobnych już nie są drobni i to właśnie dzięki pazerności i nieudolności zarządu Skarbowej. Powinni Żołędowskiemu wysłać pudełko czekoladek Merci w podzięce za przyczynienie się do ich sukcesu swoimi gamoniowatymi poczynaniami.
[x]
MENNICASK -1,36% 72,80 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.