To jest kryminał, co ONI tutaj wyprawią - i zarządy i trolle typu Amazonka. Mam nadzieję, że za to odpowiedzą. Już też straciłem nadzieję, ale nie sprzedają, bo nie sprzedają nigdy na tak dużej stracie, bo to nie ma sensu. Strata jest za duża, niech sobie te akcje leżą przez następne kilka lat.
Co z tobą człowieku? Ktoś od długiego czasu pisze ze to lipa a ty masz do niego pretensje jak po czasie do ciebie też to dotarło? Oczu jak pięć złotych z rybakiem mam na te twoje złote myśli
Amazonka i ja i może i zarząd ma odpowiadać za to że ty ...... No bomba. Powinieneś dokupić, przecież jeszcze tydzień temu dokupywales
Nie tylko ty. Lekcja bezcenna człowiek myslal ze będzie Ok, jednak jak widać tylko marketing No i january w stanach to nadzór już by się przyjrzał kto zarobił na blumerangu i rozliczył to bagno.
Spokojnie nie panikować, ta spółka jeszcze da zarobić, zobaczycie.
Tylko będzie niemiłosiernie trząść po drodze, także kto tchórzliwy i o słabych nerwach lepiej niech sprzeda akcje, bo tylko najsilniejsi wytrzymają presje. :D
Ty stracisz kurs zeszedl niżej jak 3 zl ktos kupuje te akcje i sie cieszy że tak tanio ty sprzedajesz z bólem tak dziala giełda jedni tracą a inni potem zyskują