podaż do 236 dzisiaj wyczyszczona niewiele będzie jutro w tej cenie na S spokojnie można na takim jak dzisiaj volumenie przebić 240 a to technicznie otwiera drogę do dalszego wzrostu
a ja to widze że podbitka była żeby wyżej sprzedać jak ktoś nie zdążył przy spadkach po dywidendzie , teraz upychaja ulicy - i znowu się zawiesi około 200 zł na 2-3 msc
Cóż spodziewałem się że po wczorajszej sesji jednak kurs pojedzie dalej, bo arkusz był ładnie zebrany. Teraz nie jest napchany na S, ale popyt wycofany i czeka, czy się doczeka... Nie wiem, spadku nie mamy bo spokój, trwa wyczekiwanie...na atak czy obronę patrzymy i reagujemy
Przed dywidenda też tak było że doszło do 235i się cofnęło na 200. Grubasy mogą tak chcieć zrobić aby zebrać 2 razy od przestraszonych. Trzeba im zabrać jak jutro znowu będzie poniżej 210 parę akcyjek,bo na rynku mało jest pewniaków
moim zdaniem dzisiaj chodziło o zmakniecie luki ---moga sie troszke pomielić jeszce kilka sesji miedzu 210-240 ale moim zdaniem wybicie i pokonanie oporów to tylko kwestia czasu----mam dziwne wrazenie ze niedługiego czasu.
Dokładnie jutro jeszcze 210 będzie jak nic ale w długim a nawet krótkim horyzoncie nic to nie zmienia. Atak na maksima do końca maja o ile oczywiście nie będzie zwały na szerokim rynku bo wtedy będzie trzeba poczekać na info
wszystkim akcjonariuszom polecam dokładne przeczytanie strategi rozwoju społki w komunikacie na espi sa tam terminy realizacji kolejnych projektów moze to schłodzi gorące głowy
O jakich gorących głowach piszesz? CDR pompowali na kilka lat przed debiutem CP 2077 na 40 mld pln przed samym debiutem . Bacteromic to kwestia może tego może przyszłego roku a zysku mogą być takie jakie CDR wyjął z CP 2077. Więc o jakich gorących głowach mówisz w przypadku kapitalizacji 500 - 600 mln pln ?