Zobaczymy. Masz sporo danych zebranych jak obserwuję forum to prośba abyś się nimi dzielił na forum. Są też inni jak zauważyłem i również kieruje prośbę. Jest adrenalina ale i optymizm. Trzymamy akcje i jedziemy. Z góry dziekuję za wszelkie info.
Liczby to jedno, a premiera rządzi się swoimi prawami. Moim zdaniem jest zbyt dużo zmiennych żeby modelować premierę. Pokazały to liczne tytuły gdzie był spodziewany klops a był szał i odwrotnie.
Obecnie w gunsmith gra prawie 900 graczy, a nie ujmując bo nie znam tytułu, moim zdaniem OM ma większe zasięgi.
Przyrosty followers stabilne, ale nie ukrywam, że miałem nadzieję, iż na finale spółka jeszcze czymś zaskoczy marketingowo. Oczywiście jest jeszcze na to czas, bo premiera za 2h i potem kluczowe są kolejne dni.
Osobiście dobrałem ostatni pakiet i czekam, pozdro
Dnia 2023-05-10 o godz. 16:50 ~Oooo napisał(a): > Na steamie już leci streaming jak ci programiści grają w to. Sami znajdują pierwsze bugi. Co za wstyd.
Oczywiście linka brak. N21 co jeszcze mądrego napiszesz.
Akurat zgoda, że jak to ktoś trafnie ujął, 2 kuce po informatyce grające i śmiejące się z bugów to wstyd. Ta emisja akcji na szybcika to nie miała czasem iść na marketing?
Ja wiem, że to EA, wiem, że gra będzie rozwijana, ale pewne rzeczy można odczytywać jako sygnały tego jak ktoś prowadzi biznes.