gdzie te widły ? bo zaraz usnę... czyżby widłowy poszedł z widłami najpierw do obory a później przyjdzie tu ? w sumie jedno i drugie takie samo g.wno buahahaha
masz udowodnione na 1,83 resztkę tego gniota którego posiadam i nie wyrzuciłem powyżej piątki bo twój guru wieszczył dyche... bierz razem z przemadrzała ekipą ode mnie całość i bawcie się dalej dobrze adorując siebie wzajemnie jaka to nie przezaj.... spólka.... a ty coś masz ze tak szczekasz ? udowodnij ile cfaniaku
Dnia 2023-05-12 o godz. 13:48 mroz napisał(a): > pytanie czy to dobra inwestycja ;) > nie słuchaj tylko pierdów cempka bo to błazen inwestycyjny...
Inwestycja na,.... l a t a , może na 18 lat ?? jak w przypadku wcpunk ???
A propos co z tym wc**** już od kilku (4-5 ?) dni bez jego "merytorycznych" wpisów szczepionki których nie przyjmował zaszkodziły ? ? ? czy przestali płacić za pisanie głupot ?? Ja tu sie znów pojawi będzie się rozpisywał GDZIE to nie był (Karaiby, Floryda, Hawaje itp) za kasę zarobioną na holdzie snw
Dnia 2023-05-16 o godz. 09:37 ~jj napisał(a): > Dnia 2023-05-15 o godz. 11:52 ~J-23 napisał(a): > > L U D Z I E ! ! ! ! > > > > Co się dzieje z wcpunk ? ? ? ? > > To już chyba co najmniej TYDZIEŃ bez wc**** ! ! ! ! > > I komu ja mam się pochwalić z KURSU 4 MASS i SUNDRAGON ? ? ? ? > > > > HAHAhhhahaaaaaaaaaaaaa > > > > Ps, > > A na perełce (snw) KICHA po 1-dniowym wzroście > > Zmiana wajchy, na holdingu stabilny plus, a na SDG ostry wp....ol.
Pytanko, kto zlecił usuniecie posta J-23 z 15.05.2023 z godz. 11:52? Chyba nie sam zainteresowany, bo byłoby to dość słabe delikatnie mówiąc...
Dnia 2023-05-16 o godz. 09:51 ~jj napisał(a): > Dnia 2023-05-16 o godz. 09:37 ~jj napisał(a): > > Dnia 2023-05-15 o godz. 11:52 ~J-23 napisał(a): > > > L U D Z I E ! ! ! ! > > > > > > Co się dzieje z wcpunk ? ? ? ? > > > To już chyba co najmniej TYDZIEŃ bez wc**** ! ! ! ! > > > I komu ja mam się pochwalić z KURSU 4 MASS i SUNDRAGON ? ? ? ? > > > > > > HAHAhhhahaaaaaaaaaaaaa > > > > > > Ps, > > > A na perełce (snw) KICHA po 1-dniowym wzroście > > > > Zmiana wajchy, na holdingu stabilny plus, a na SDG ostry wp....ol. > > Pytanko, kto zlecił usuniecie posta J-23 z 15.05.2023 z godz. 11:52? Chyba nie sam zainteresowany, bo byłoby to dość słabe delikatnie mówiąc...
HAHAHHHaaaaaaaaaa z reguły ten co się najbardziej pyta i jest "mocno" zdziwiony , ale nie zależy mi na drążeniu tematu-pytania?
A na SDG idzie jak po sznurku i dziś już 12% w kieszeni ( 0,44xx - 0,49xx )
A z wcpunk sprawa robi sie coraz bardziej DRAMATYCZNA
Dnia 2023-05-16 o godz. 10:21 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-05-16 o godz. 09:51 ~jj napisał(a): > > Dnia 2023-05-16 o godz. 09:37 ~jj napisał(a): > > > Dnia 2023-05-15 o godz. 11:52 ~J-23 napisał(a): > > > > L U D Z I E ! ! ! ! > > > > > > > > Co się dzieje z wcpunk ? ? ? ? > > > > To już chyba co najmniej TYDZIEŃ bez wc**** ! ! ! ! > > > > I komu ja mam się pochwalić z KURSU 4 MASS i SUNDRAGON ? ? ? ? > > > > > > > > HAHAhhhahaaaaaaaaaaaaa > > > > > > > > Ps, > > > > A na perełce (snw) KICHA po 1-dniowym wzroście > > > > > > Zmiana wajchy, na holdingu stabilny plus, a na SDG ostry wp....ol. > > > > Pytanko, kto zlecił usuniecie posta J-23 z 15.05.2023 z godz. 11:52? Chyba nie sam zainteresowany, bo byłoby to dość słabe delikatnie mówiąc... > > HAHAHHHaaaaaaaaaa > z reguły ten co się najbardziej pyta i jest "mocno" zdziwiony , ale nie zależy mi na drążeniu tematu-pytania? > > A na SDG idzie jak po sznurku i dziś już 12% w kieszeni ( 0,44xx - 0,49xx ) > > A z wcpunk sprawa robi sie coraz bardziej DRAMATYCZNA > > HAHAHAHhhhahahahhaaaaaaaaa
Holding 5,61% w górę i zapewne nie powiedział ostatniego słowa...
Dnia 2023-05-16 o godz. 11:11 ~jj napisał(a): > Holding 5,61% w górę i zapewne nie powiedział ostatniego słowa...
Zgadzam się z tym j.w. tzw. "holding" snw nad czym ubolewają liczni jego 'akcjonariusze' * tu na FORUM, jest niezwykle oszczędny w swoich wypowiedziach tj. kontaktach z akcjonariatem,....
A kurs ,... no cóż myślałem , że na SUNDRAGON da się dziś jeszcze ze 2 - 3 razy zakółkować ,... ale dobre i to (12%) z rana w tym owczym pędzie w dół i coś mi się wydaje, że w końcówce wrócą > 50gr a może i nawet na zielono ,... zobaczymy .
Prawdziwym jak już pisałem jest tu DRAMAT wcpunk , jak się nie odezwie do końca tygodnia, to trzeba jakieś listy GOŃCZE za nim wypuścić ! ! ! ! ! może dać jakąś nagrodę (2 - 3 akcje holdu snw) za informację .
Dnia 2023-05-17 o godz. 11:28 ~Roman napisał(a): > I jak tam J-23, DAWCO KAPITAŁU? > Dzisiaj SUNDRAGON kolejne -10 %. > Niestety żadnych kółek nie będzie. > Po takich wynikach to będzie WODOSPAD w otchłań :)
Dzięki za podpowiedź , poczytaj sobie moje wpisy na forum SDG i zerknij przy okazji na 4 Mass ,... Piszesz tak jak 'niezapomniany' wcpunk ,,.... tzn tak jak on (wc****) myślisz , że ktoś* sie przyspawał do akcji za wieczność (17 lat) jak on np. na tzw. holdzie snw
A na perełce (snw) bez szału jak ktoś * się dobrze dziś wstrzełił to i 8% mógł chwycić na MEGA obrotach
---------------------------------- ( * ) i nie koniecznie ten ktoś z forum snw
Dnia 2023-05-25 o godz. 03:18 ~ObserwatoRtwo napisał(a): > > CONSTANCE tani Medtech z dużymi perspketywami rozwoju, Spółka chce wybudować szpital rehabilitacyjny za 80mln zł, prowadzi emisje akcji po 40zł na crowdfund a teraz mają umowe z Japonią
UUUFFffff Trzeba mieć duuużżżo zaparcia , żeby o 3 rano* naganiać na inne spółki,..... Ale , to może być jakaś deska (może ostatnia) ratunku , dla dawców kapitału z snw ? ? ?
------------------------------- ( * ) może to jakiś kolega, znajomy wcpunk z nocnej zmiany na wartowni
Dnia 2023-05-25 o godz. 11:36 ~Analityk napisał(a): > J-23, jak tam twoje inwestycje w SUNDRAGON? > Zostały ci jeszcze jakieś drobne czy już cały kapitał oddałeś akcjonariuszom tego balona?
Nie obrażaj naszego wilka z Wall Street. On zawsze kupuje w dołku i sprzedaje na górce x-D.
Dnia 2023-05-25 o godz. 11:36 ~Analityk napisał(a): > J-23, jak tam twoje inwestycje w SUNDRAGON? > Zostały ci jeszcze jakieś drobne czy już cały kapitał oddałeś akcjonariuszom tego balona?
Dzięki za pamięć Właśnie nabyłem pakiecik lekko poniżej 39 gr zobaczymy co z tego będzie