Ja nie mam Pana w przeciwieństwie do Ciebie. Prawda jest taka, że i tak spadło mało przy takich wynikach. Nie dziwię się, że nie chcą sprzedawać po 2,2 skoro kupili po 3 i więcej. W krótkim czasie stracić 27% to naprawdę ich namówiliście. Dobrze radzę zrealizować tę stratę już teraz, bo zaraz zrobi się 3 razy tyle. Wyniki za I kw 2023 dopiero zdołują kurs. Osoby mające informacje o tym już akcji nie mają.
Artur a wyobrażasz sobie taką sytuację że ktoś sprzeda swoje akcje bo podajesz dużo inf między innymi znasz wyniki za 1 kwartał i będzie tak jak piszesz fatalnie....no ale jeżeli nie piszesz prawdy a twoja wiarygodność duża nie jest to można cię cywilnie pozwać.....mogą Cie pozwać osoby które na tym stracą mogą Cie pozwać osoby które szkalujesz, Twój Pan będzie cię bronił.....:):)?
Dnia 2023-05-12 o godz. 10:02 ~Drago napisał(a): > Artur a wyobrażasz sobie taką sytuację że ktoś sprzeda swoje akcje bo podajesz dużo inf między innymi znasz wyniki za 1 kwartał i będzie tak jak piszesz fatalnie....no ale jeżeli nie piszesz prawdy a twoja wiarygodność duża nie jest to można cię cywilnie pozwać.....mogą Cie pozwać osoby które na tym stracą mogą Cie pozwać osoby które szkalujesz, Twój Pan będzie cię bronił.....:):)?
Wyobrażam sobie, że inwestorzy mogą pozwać zarząd za oszustwa. Czy KrólArtur odnaleziony? Jeśli tak to mecenas się ucieszy. Czy KrólArtur skończy jak Ponton?
Skąd wiesz kto ile akcji miał, i że teraz ich nie ma?
W ogóle zastanawia mnie jedna rzecz: na większości spółkach naganianie na spadki kończy się kciukami w dół, a na wzrosty odwrotnie. A tutaj jak ktoś merytorycznie napisze, ze jakies info jest pozytywne dla CPR to od razu ma kilka dislike'ów. A jak napiszesz, że trup w szafie to kilka kciuków w górę. Szemrane z was towarzystwo...
Dnia 2023-05-12 o godz. 10:15 ~nde napisał(a): > Skąd wiesz kto ile akcji miał, i że teraz ich nie ma? > > W ogóle zastanawia mnie jedna rzecz: na większości spółkach naganianie na spadki kończy się kciukami w dół, a na wzrosty odwrotnie. A tutaj jak ktoś merytorycznie napisze, ze jakies info jest pozytywne dla CPR to od razu ma kilka dislike'ów. A jak napiszesz, że trup w szafie to kilka kciuków w górę. Szemrane z was towarzystwo...
Szemranie to się poszywasz pod różne nicki. Nie masz odwagi trzymać się jednego i myślisz, że ktoś Ci w to uwierzy, że aż tak wielu tu Was jest.