• Realnie to tu ktoś jest odrealniony Autor: ~Coo [94.254.176.*]
    Wascynujace że zakupili Rubicone firma na granicy upadłości raportów za ostatnie dwa lata chyba brak. Nie zauważył nikt ze idh miało gigantyczne należności dla nich plus jakieś wyimaginowane odsetki i że przez głównie Rubicone idh musiało przejść restrukturyzację, bardzo to wszystko fascynujące szczególnie że już wtedy osoby w Rubicone były powiązane z idh. Ładnie tak poznajomosci dowalimy odsetek. Nie udało się w tę stronę wyciągnąć kasy to spróbujemy teraz inaczej. Emisji akcji raczej nie zrobią bo wiadomo że nikt nie kupi, paduchy to takie nie fajne nazwisko w świecie biznesu troszkę od nich czuć
  • Re: Realnie to tu ktoś jest odrealniony Autor: ~Coo [94.254.176.*]
    Realnie to wygląda naprawdę kiepsko. W internecie są wyniki finansowe można się realnie z nimi zapoznać. Żeby mieć realny obraz
  • Re: Realnie to tu ktoś jest odrealniony Autor: ~janek [91.212.242.*]
    przecież wskazywałem na ten wątek nie raz ,że właściwie to restrukturyzacja IDH jest wynikiem zagrywki Rubicone. I kto na tym skorzysta ostatecznie ?wychodzi na to ,że IDH , jeżeli oczywiście klocki lego się wcześniej nie rozlecą , a wydaje się to raczej nie możliwe bo stoją za tym wszystkim ciekawe siły( normalnie inaczej to wszystko byłoby dawno zaoorane i posiane )-każde państwo przecież je ma, a wehikuły na robienie cyrku i kasy są wiecznie niezbędne.Ciekaw jestem czy w tym rubicone corleone wogóle te linie do produkcji tych płyt przyszły i czy trwa produkcja .Opóźnił się producent z chin , ciekawe ile kasy mają do odebrania w ramach regresu od niego. Najbardziej interesuje mnie z jakiej kasy mają zapłacicić prezesowi te 7,5 mln za wniesione udziały !!!
    jeśli teza o " nadzwyczajnych siłach " jest trafiona to najpierw pojawi sie story o lampach co wyżywią i nakarmią wszystkich za pól ceny do tego mega produkcja wszystkiego co prasa do aluminium może zrobić plus przepiękne płyty z rubicone do wszystkiego w budowlance a wiadomo ukraina się będzie odradzać więc zbyt no mega itd. napomuja balonika na maxa , ludzie chciwi szybkiego zysku zlecą się ze wsząd jak muchy do kupy i kasę położą . Dopiero wtedy będzie bęc bęc bęc z hukiem !
    Kasus Krezusa się kłania jak nic, oczywiście pod mega błyskotliwym i CZUJNYM okiem KNF.
  • Re: Realnie to tu ktoś jest odrealniony Autor: ~Vuko_Drakkainen [78.11.73.*]
    należy jeszcze pamiętać, że mają w wierzytelnościach około 45 000 000 PLN :)
    pamiętamy , ale jak widać nie tylko nasze sądy są nieruchliwe i sprawne inaczej. Kasa czy jest do odzyskania wogóle ? bym sobie życzył takiego news-a ,że wygrali i kasę otrzymali.
  • Re: Realnie to tu ktoś jest odrealniony Autor: ~Realnie [37.225.35.*]
    Cooo, ciężko zrozumieć twoje wypociny. Wpisy bez ładu i składu. Jedno co zrozumiałem z pierwszego twojego bełkotu to o emisji, której nie będzie bo nikt nie kupi tych akcji.
    To informuję ciebie uprzejmie, że masz rację i nikt nie kupi tych akcji, bo będą objęte przez wierzycieli, których należność przekracza 10.000 zł.
    Co do wyników finansowych Rubicone, to nie patrzyłem bo nie mam ciśnienia w tym zakresie ale zerknę jak wkleisz.
    Jeszcze raz podkreślę, że międzynarodowa, nieanonimowa Spółka, która została udziałowcem w Rubicone w tym samym czasie co IDH, nie wchodziłaby by w trupa.

Fajny układ zrobił się w Rubicone, który może przynieść wiele dobrego dla IDH.
[x]
IDH 4,12% 2,02 2025-09-19 17:04:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.