Wyrzucają, póki ktoś jeszcze chce brać. Kumpel sprzedał dziś 19000, jednak jest tak przywiązany do tych akcji, że zapowiedział odkupienie, jak powróci do 80 gr. A kupował po 6 zł, jeszcze zanim dobiły do 19. Najśmieszniejsze jest to, że wierzy że będą po 80 zł. Czy taki stan umysłu można jracjonalnie wytłumaczyć?
Obawiam się że nie masz racji, obserwuje od paru tygodni i siedzę w stormmie i ciągle uśredniam, i na moje to albo robienie straty albo ubieranie od dołu, zadaj sobie pytanie kto nagle by chciał wywalać takie liczby na samym dole?chyba dole? Napewno wszystcy drobni albo czekają usadzeni albo uśredniają, lub czychają z kasą na odbicie, i tych ostatnich może ubierał.Jedno co jest interesujące to tak małe obroty i cisza na forum.Na Jago jest więcej grających.Ciężko powiedzieć o co tak naprawdę chodzi z tym połączeniem tych spółek, czy to się wiąże że jagostormm będzie groszówką, przecież musi być to jakoś sprawiedliwie, inaczej ktoś za to może beknąć.Ja siedzę po uszy w Stormmie i zaryzykuję pozostać , mimo to dużo mam wątpliwości.